JanisXP Odesláno Únor 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2007 Hrali ste už nekdo nějaký baseball na PSP? Nevite kde ho sehnat na UMD? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Únor 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2007 No ja som to hral... jeden sa vola MVP Baseball (velmi dobra hra) a druhy je Major League Baseball 2K6 ale to je uz naozaj stare... tento mesiac maju v USA vyjst aj MLB 2K7 aj novy MVP Baseball... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Únor 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2007 graficky moc dobré hry.....zkoušel jsem ty MVP od EA sportu.....akorát to bylo moc těžký a odradilo mě to..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paull Odesláno Únor 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2007 Tak to ja jeste zadnej baseball na PSP nepotkal.asi to bude tim ze tomu nerozumim ale treba sou to dobry hry,zkus se poohlidnout na netu :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanisXP Odesláno Únor 13, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2007 Ja tomu rozumím , protože baseball hraju, ale nevim kde to sehnat na UMD...Tak mi pls poradte!!! (chtel bych MVP baseball) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paull Odesláno Únor 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2007 to bude asi tezky to sehnat hochu.jenom tak rychle sem projel net a ten MVP baseball tam je vetsinou jenom na kompa.na UMD sem zadnej nevydel tak nevim no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Únor 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2007 jedině tady :D http://cgi.ebay.com/3-PSP-Games-MVP-Baseball-Ape-Escape-ATV-Offroad-Fury_W0QQitemZ290081041471QQihZ019QQcategoryZ62053QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanisXP Odesláno Únor 13, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2007 jedině tady :D http://cgi.ebay.com/3-PSP-Games-MVP-Baseball-Ape-Escape-ATV-Offroad-Fury_W0QQitemZ290081041471QQihZ019QQcategoryZ62053QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem A od tam tud to de objednat k nam do ČR? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Únor 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2007 jsou tady odborníci co ví jak na to.......ale já ne......a je tam i jeden kousek za 10 dolarů..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanisXP Odesláno Únor 13, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2007 jsou tady odborníci co ví jak na to.......ale já ne......a je tam i jeden kousek za 10 dolarů..... Škoda...já ještě ze zahraničí nic neobjednaval takže pochybuju že bych to zvlad... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Únor 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2007 tak hraj ISA.....jakej máš FW???? Koukal jsem na shopy a nikde nic........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanisXP Odesláno Únor 13, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2007 tak hraj ISA.....jakej máš FW???? Koukal jsem na shopy a nikde nic........No právě že mám 2.8 myslím...=( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Únor 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2007 tak hraj ISA.....jakej máš FW???? Koukal jsem na shopy a nikde nic........No právě že mám 2.8 myslím...=(tak podle návodu na první straně urob downgrade na 1,50 a update třeba na 3,03 OE-C a nemusíš nic sháňet..........myslím že baseball neseženeš.........fakt jsem projel všechny on-line prodejny...........a nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiver Odesláno Únor 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2007 To musi bejt docela kotel, mit baseball na PSP... :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanisXP Odesláno Únor 13, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2007 tak hraj ISA.....jakej máš FW???? Koukal jsem na shopy a nikde nic........No právě že mám 2.8 myslím...=(tak podle návodu na první straně urob downgrade na 1,50 a update třeba na 3,03 OE-C a nemusíš nic sháňet..........myslím že baseball neseženeš.........fakt jsem projel všechny on-line prodejny...........a nic Sry!!! Mam 2.81... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Únor 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2007 tak hraj ISA.....jakej máš FW???? Koukal jsem na shopy a nikde nic........No právě že mám 2.8 myslím...=(tak podle návodu na první straně urob downgrade na 1,50 a update třeba na 3,03 OE-C a nemusíš nic sháňet..........myslím že baseball neseženeš.........fakt jsem projel všechny on-line prodejny...........a nic Sry!!! Mam 2.81... to uz taky de downgardnout ;) mam mega problem: pres tento program sem si zmenil topmenu_pluigin.rco, kterej sem ztahl odnekad... mam FW 3.10 OE-A' a nahraje me to vzdycky jenom vlnky sem ted v recovery... co mam dealt????? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanisXP Odesláno Únor 13, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2007 tak hraj ISA.....jakej máš FW???? Koukal jsem na shopy a nikde nic........No právě že mám 2.8 myslím...=(tak podle návodu na první straně urob downgrade na 1,50 a update třeba na 3,03 OE-C a nemusíš nic sháňet..........myslím že baseball neseženeš.........fakt jsem projel všechny on-line prodejny...........a nic Sry!!! Mam 2.81... to uz taky de downgardnout ;) mam mega problem: pres tento program sem si zmenil topmenu_pluigin.rco, kterej sem ztahl odnekad... mam FW 3.10 OE-A' a nahraje me to vzdycky jenom vlnky sem ted v recovery... co mam dealt????? A jak pls? Je tady někde návod? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Únor 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2007 http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=4330&start=0 tady je všecko................ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vycurat_Aspat Odesláno Únor 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2007 no ale musi mit original LCS :( a downgradovat z 3.03 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts