Brumiik Odesláno Únor 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2009 Cauky, nasel sem tu na foru ze v v rijnu roku 07 tu byla liga na psp v nhl07 o tasku nb cosi. zajimalo by me ci by ste neceli zahrat si znova ligu. Nejspis by to bylo bez ceny pokud by nekdo neco nedaroval. Ale myslim ze i bez ceny by to byla dobra sranda si zahrat a pobavit se. Tak se kdyztak vyjadrete :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Únor 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2009 já bych byl klidně pro... rád podpořim infrastructure hry :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Únor 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2009 Jsem PRO. Momentálně to s infrastructure hrama vypadá dobře. Je tu čim dál tim víc lidí co se na to domlouvaj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumiik Odesláno Únor 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2009 tak ja to ted hraju s kamosem a strasne me to bavi... nikdy me moc nebavily hry jako single .. s lidma si to clovek vic uzije a je to vice napeti ... takze az se prihlasi vic lidi tak se toho klidne ujmu udelam tabulku popr 2 a vice a muzeme si udelat takovou ligu pro zabavu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Únor 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2009 no jasně... určitě souhlasim, jen popros třeba mody, aby to dali do sekce důležité a vyvěs to spíš, jako NHL LIGA... volení týmů a co musí hráč udělat pro to, aby mu hra šlapala v mulťáku atd :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raddek-sk8 Odesláno Únor 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2009 Já bych dal taky, ale zajímá mě jestli máte ISO/CSO a nebo UMD já mam totiš oboje takže nebude problém.:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumiik Odesláno Únor 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2009 to je jedno jestli je to z UMD nb z ISO/CSO nb se pletu ? =) A lidi hlaste se vic a zalozim tabulku a muzeme zacit ... zatim nas moc neni ce to aspon 8-10 lidi aby to byla sranda =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Únor 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2009 Všichni by dali, ale je problém že ne vždy to funguje bylo to řešeno, ale nedořešeno ať máš UMD nebo jakékoliv ISO s někým ti to prostě nepujde a s někým jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazim Odesláno Únor 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2009 NHL me nikdy nebavilo ale infrastrukture rad dam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Únor 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2009 Já dám taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Únor 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2009 se mnou můžete taky počíta(č)t :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raddek-sk8 Odesláno Únor 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2009 to je jedno jestli je to z UMD nb z ISO/CSO nb se pletu ? =)A lidi hlaste se vic a zalozim tabulku a muzeme zacit ... zatim nas moc neni ce to aspon 8-10 lidi aby to byla sranda =) neni protože sem to skoušel s kamošem mel sem UMD a on ISO a neslo to.. a ja se samozrejme taky pridam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Únor 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2009 DU do toho s vama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferniii Odesláno Únor 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2009 Taky bych si zahrál,NHL mi celkem jde...Ale nemám přístup k Wifi a jedu jen origa:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartoon Odesláno Únor 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2009 Všichni by dali, ale je problém že ne vždy to funguje bylo to řešeno, ale nedořešeno ať máš UMD nebo jakékoliv ISO s někým ti to prostě nepujde a s někým jo jn to si myslim bude nejvetsi problem. z moji vlastni zkusenosti sem nikdy nepodarilo propojit slim z fat a oba sme meli original ale nevim je mozny ze to byla jenom shoda nahod. jinak jakmile sezenu psp tak se k vam pridavam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flashman.one Odesláno Únor 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2009 taky se hlasim,pokud se to rozjede a bude to fachat jdu do toho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liquid Odesláno Únor 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2009 škoda že nemám wi fi jinak bych šel taky do toho bo to hraju s kamošem a ta hra je dobrá, jen mě mrzí že není třeba 08 nebo 09.. :'( ... ještě dotaz.... jde hrát přes ad hoc (dvě psp) aby hráli spolu proti počítači? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Únor 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2009 ne, nejde to(bla bla bla bla 10 znaků :-!) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumiik Odesláno Únor 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2009 bohuzel PSP mi nekdo ukradl :cry: uz po druhe :cry: tak se toho kdyztak nekdo ujmete a zahrejte si. mejte se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michaal Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 Každopádně bych si zapařil. Mám ji na umd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 Bude to narez jestli to pude.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 No, když to uspořádáš, tak to klidně pujde, jinak spíš pochybuju... páč já na to nemám čas to organizovata on ani asi chuť, když s náma hrát nemůže... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sedlom5 Odesláno Březen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2009 Já bych se taky připojil do ligy tak napište jestli něco bude.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sedlom5 Odesláno Březen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2009 Ahoj taky bych zapařil hry jako Fifa 09 nebo NHL 07(Neškodilo by udělat tu nějakou ligu), ale jestli tu jsou i vyznavači pokru tak by jsme mohli dát partičku World series of Poker..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.