kuba741 Odesláno Únor 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2009 chci se vas zeptat lidi jak rozebrat xko360,na googlu jsem hledla ale nenasel,diky:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 adiZ Odesláno Únor 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2009 chci se vas zeptat lidi jak rozebrat xko360,na googlu jsem hledla ale nenasel,diky:D Šroubovakem :D:D:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pinkpiggy Odesláno Únor 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2009 Šroubovakem :D:D:D suprovy napad..kdyz nepujde to,doporucuju kladivko..tim by to uz melo jit.. POZOR!!!!!AUTOR TOHOTO PRISPEVKU NENESE ZADNOU ZODPOVEDNOST ZA POZDEJI NEFUNKCNI XBOXY.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kuba741 Odesláno Únor 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2009 suprovy napad..kdyz nepujde to,doporucuju kladivko..tim by to uz melo jit..POZOR!!!!!AUTOR TOHOTO PRISPEVKU NENESE ZADNOU ZODPOVEDNOST ZA POZDEJI NEFUNKCNI XBOXY.. ne myslim to vazne jakym sroubovakem atd.:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 david7090 Odesláno Únor 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2009 podivej se na youtube tam to ho je plno http://cz.youtube.com/watch?v=Dtm7V4NotgA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 adiZ Odesláno Únor 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2009 Nevím jestli máš stejnej vkus, ale já bych to dělal stříbrným šroubovakem, a dělal bych to tak, že bych to strčil do šroubků a pak bych točil víš :) .... :google: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Únor 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2009 je potřeba torx 10 lock Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kuba741
chci se vas zeptat lidi jak rozebrat xko360,na googlu jsem hledla ale nenasel,diky:D
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts