Xmatrix Odesláno Únor 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2009 ted jsem si zapnul xko a pred pripojenim na live se mi objevil novy update nevite co to je nebo jaky to ma vyznam setkal jsem se stim poprve od noveho dashboardu .. nemate nekdo nejake informace o tom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 suchac500 Odesláno Únor 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2009 Skrze Xbox Live se nám do našich konzol dnes dostaví nový update, jež má být nazván update dashboardu, ale se především zaměřovat na opravení chybky s HDMI. Někteří hráči totiž mají podle všeho problémy se zvukem, když mají konzolu spojenou skrze HDMI připojení. odkaz zde http://www.xboxweb.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Xmatrix Odesláno Únor 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2009 pls lock...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Xmatrix
ted jsem si zapnul xko a pred pripojenim na live se mi objevil novy update nevite co to je nebo jaky to ma vyznam setkal jsem se stim poprve od noveho dashboardu .. nemate nekdo nejake informace o tom
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts