VINC Odesláno Únor 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2007 Nikde sem tu nenasel nic o tyhle hre co si o ni myslite a souvisi to nejak s: Cabelas Dangerous Hunts Ultimate Challenge? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Únor 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2007 Nikde sem tu nenasel nic o tyhle hre co si o ni myslite a souvisi to nejak s: Cabelas Dangerous Hunts Ultimate Challenge?souvisí......http://psp.ign.com/objects/851/851682.html tady je hodnocení docela slušný........já hrál první díl, ale ten mě nějak nevzal.........(dokonce jsem jí měl origo, páč na PS2 to vypadalo dobře) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MorroR Odesláno Únor 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2007 určitě bych si tuhle hru nekupoval..za ty prachy bych si radši koupil letenku do austrálie a vyřádil se na zabíjení skutečnejch klokanů a podobný havětě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VINC Odesláno Únor 13, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2007 To will: diky a to tady to sou dalsi dily na to nebo co? : Dangerous Hunt - Ambush Cablea's Alaskan Adventures-Fly FIshing a jeste neco sem tam myslim videl. To MorroR: To dava smysl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.