Poduch Odesláno Únor 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2009 Dnes mi dorazil druhej Wireless Controller a nějak se mi nedaří ho připojit ke konzoli. Vložím baterky zmáčknu a stále blikají 4.diody Zkoušel jsem i baterie z ovladače který mám od konzole a to také nejde.Takže baterky to asi nejsou. Musí se nikde něco nastavit aby to šlo ? Nevím jak na to mám Xko teprve 4 dny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 david7090 Odesláno Únor 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2009 musis zmačknout na konzoli vyhledavani (je vedle druhyho slotu na pamětovku )a musiš to zmačknout i na ovladači Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 prom Odesláno Únor 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2009 no.. já třeba u kytary na guitar hero musim zmáčknout synchronizační tlačítko i na xku, je to takovej malek čudl pod slotama na paměťovku. Tak jak ti začne blikat ovladač, zmáčkni ještě todle na xku a uvidíš.. snad to pomuže :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Poduch Odesláno Únor 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2009 zkouším mačkat a nic se nepřipojí :cry: na konzoli blikaj diody do kroužku a na ovladači bliká celej kruh. nic a nic...:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tejklin Odesláno Únor 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2009 zkus to nekolikrat a taky to zkus zaroven. I ja jsem si myslel ze jsem si na aukru koupil nefunkcni ovladac, ale chyba byla v tomto :). synchronizuj vytrvale. jak ti to jednou najde tak pak uz ti to pujde normalne. musis zmacknout jak na konzoli tak na ovladaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Poduch Odesláno Únor 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2009 zkus to nekolikrat a taky to zkus zaroven. I ja jsem si myslel ze jsem si na aukru koupil nefunkcni ovladac, ale chyba byla v tomto :). synchronizuj vytrvale. jak ti to jednou najde tak pak uz ti to pujde normalne.musis zmacknout jak na konzoli tak na ovladaci Já také jsem koupil na akru, byl podstatně levnější. Zkusím to tedy etě vícekrát 8) EDIT: SUPER už se to našlo. Jak jste psali musel jsem zmačknout ty tlačítka na vyhledávání. pls. LOCK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Poduch
Dnes mi dorazil druhej Wireless Controller a nějak se mi nedaří ho připojit ke konzoli.
Vložím baterky zmáčknu a stále blikají 4.diody
Zkoušel jsem i baterie z ovladače který mám od konzole a to také nejde.Takže baterky to asi nejsou.
Musí se nikde něco nastavit aby to šlo ?
Nevím jak na to mám Xko teprve 4 dny.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.