jakubgaluszka Odesláno Únor 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2009 čus když si chci v xboxu přehrát filmy(ve formátu avi ale i normálně na dvd...originalnim)tak zcerna obrazovka jako ze to nabiha a pak to napise neco s codecama...kde je mám sehnat?nebo neco aby to slo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 smiling Odesláno Únor 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2009 pripoj se na xbl a melo by to updatnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 awol Odesláno Únor 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2009 pripoj se na xbl a melo by to updatnout jj presne, me to na novem xboxu delalo take, ale na live si to natahlo kodeky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Únor 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2009 no na xbl nemam moznost se pripojit...nejsou tu nekde na stahnuti?po pripade odkaz...ze bych to treba vypalil a pak soupnul do xka?:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bezejmena Odesláno Únor 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2009 hledej na xbox.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Únor 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2009 moje anglina je dost bídná..tak jestli můžu poprosit tak jestli by ses nekoukl nebo kdyby ne tak kdo by měl chvilku tak ať se mi koukne po těch kodekách...a ať to postne buď sem nebo mě na pm i s nějakým návodem jak na to... prosím:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Únor 4, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2009 Ono staci chvili jen hledat... http://console-forum.net/showpost.php?p=446427&postcount=3 Pokud nemas novy dashboard tak pouzij tenhle novy update : http://console-forum.net/showpost.php?p=468480&postcount=250 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sasán Odesláno Duben 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2009 takže pokud nemam xbl nebo moznost pripojit hdd k pc taK TAM TY codecy nedostanu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
jakubgaluszka
čus když si chci v xboxu přehrát filmy(ve formátu avi ale i normálně na dvd...originalnim)tak zcerna obrazovka jako ze to nabiha a pak to napise neco s codecama...kde je mám sehnat?nebo neco aby to slo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.