ME3 Odesláno Únor 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2009 Nekde jsem cetl ze jde presne na xboxu nastavit rozliseni aby se to co nejlepe priblizilo televizi,na ktere se xbox hraje... Ale hledal jsem vsude a nemuzu to vubec najit...nasel jsem pouze nastaveni 480p,720p atd....ale nic jineho ne... Tak bych se chtel zeptat jestli o tom neco nevite nebo rovnou nevite kde a jak to nastavit byl bych vam moc vdecny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 david7090 Odesláno Únor 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2009 no je tam nastaveni (ted si nepamatuju kde presně (setting-myslim conzole setting a displej)ale fakt si nepamatuju jak je to tam presně ,a taky zalezi pres co to maš zapojeny jestli AV nebo VGA,kdyz si to zapojim pres VGA tak tam je rozlišeni ale pres AV to tam samozrejmě neni to rozlišeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ME3 Odesláno Únor 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2009 no ted to mam pripojeny pomoci toho co bylo v zakladnim baleni xboxu (pres scart)a je to asi nejaky component nebo co sem cetl..a kdyz to ma clovek pripojeny pres HDMI tak je tam to rozliseni nebo taky ne?A nastavuje se jen to 1080p ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JerRry Odesláno Únor 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2009 no ted to mam pripojeny pomoci toho co bylo v zakladnim baleni xboxu (pres scart)a je to asi nejaky component nebo co sem cetl..a kdyz to ma clovek pripojeny pres HDMI tak je tam to rozliseni nebo taky ne?A nastavuje se jen to 1080p ? Mam to přes HDMI a jsou tam jen ty HD formaty .. !? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Únor 4, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2009 Rozliseni jde nastavit tusim jen u noveho NXE dashboardu pokud se nemilim ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 cartwright Odesláno Únor 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2009 Rozliseni jde nastavit tusim jen u noveho NXE dashboardu pokud se nemilim ... je to sice od billa ale do xp to má daleko:) zadny rozliseni neni, vse je dano tim jakou mas tv, tzn 720, 1080i, 1080p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 p.a.c.o Odesláno Únor 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2009 je to sice od billa ale do xp to má daleko:)zadny rozliseni neni, vse je dano tim jakou mas tv, tzn 720, 1080i, 1080p Vůbec není pravda. Rozlišení se dá nastavovat, ale pouze pokud máte televizi či monitor připojený přes VGA kabel. Já například měl na monitoru nastavené rozlišení 1680x1050... Lepší je mít nový dashboard, umožňuje nastavovat více rozlišení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JerRry Odesláno Únor 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2009 Vůbec není pravda. Rozlišení se dá nastavovat, ale pouze pokud máte televizi či monitor připojený přes VGA kabel. Já například měl na monitoru nastavené rozlišení 1680x1050... Lepší je mít nový dashboard, umožňuje nastavovat více rozlišení. Mam novy dash ,mam to pres HDMI a dou jen ty HD formaty ..asi to pude jen přes VGA .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
ME3
Nekde jsem cetl ze jde presne na xboxu nastavit rozliseni aby se to co nejlepe priblizilo televizi,na ktere se xbox hraje...
Ale hledal jsem vsude a nemuzu to vubec najit...nasel jsem pouze nastaveni 480p,720p atd....ale nic jineho ne...
Tak bych se chtel zeptat jestli o tom neco nevite nebo rovnou nevite kde a jak to nastavit byl bych vam moc vdecny.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.