dino1468622220 Odesláno Únor 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2009 CaweeS vsici...:-) na 93% mam hotove nfs undercover... /-kdyz se ma jet zavod je ikonka zelena(symbol stitu), kdyz se dojel je zluta(symbol volantu)-/ mám problem s tim ze sem dojel na jednom miste zavod a ted je pod ikonkou dojeteho zavodu ikonka zelena pro odstartovani noveho zavodu... jenze nemuzu na ni najet páč je -v ní- ta ikonka odjeteho zavodu, tudiš nemuzu pokracovat :blink:... je to jak nejakej bug bo já nwm, wim je to blbé ale nejakou pomoc bych ocenil :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Únor 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2009 Máš UMD nebo ISO ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dino1468622220 Odesláno Únor 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2009 Já mám UMD... tudis normalni origi hra tak nwm co je to zač Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
L3X4 Odesláno Únor 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2009 A máš CFW? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Únor 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2009 Zks ubdatovat FW jestli máš originální ,vždy když dám UMD do mechaniky ( to jsem ještě neměl CFW) se mi ukázalo jestli chci updatovan na verzi 2.71 tak to může být tím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.