huhla Odesláno Únor 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2009 Máte nedostatek USB portů na vaší PS3, hravě si s tím poradí tento adaptér pro připojení jakéhokoli hard disku přes rozhraní SATA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manousp Odesláno Únor 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2009 hmm .... vazne pekna vecicka ... kde se to da poridit? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Únor 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2009 S ohledem na skutečnost že je to novinka z 3.2.09 bude chvilku trvat než příjde na trh, nicméně stačí google PHE-01 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf65 Odesláno Únor 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2009 no pokud de jen o rozsireni poctu usb u ps3 tak je to celkem k nicemu kdyz staci obycejna rozdvojka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Únor 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2009 Gandalfe primárně to slouží k tomu aby jsi vzal jakoliv rozměrově velký HDD a připojil ho přes eSATA, nebyl tedy omezen pouze na 2,5" disky. Navíc teoreticky by měl jít přes toto rozhraní připojit 2TB HDD Western digital Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montana22 Odesláno Únor 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2009 Podobnou vecicku lze koupit na PLAYCENTRUM pod oznacenim HDXT HARD DRIVE XTENDER PS3 za necelych 500 kc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Únor 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2009 montana víš co znamená výraz diametrálně odlišné, to vystihuje tvé doporučení mnou uvedený produkt nejenomže umožňuje zapojení eSATA zařízení, přidává rozšíření počtu USB portů o 4 porty, nýbrž umožňuje nadále používat konzoli ve vertikální poloze, navíc poslouží k větší stabilitě PS3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montana22 Odesláno Únor 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2009 montana víš co znamená výraz diametrálně odlišné, to vystihuje tvé doporučenímnou uvedený produkt nejenomže umožňuje zapojení eSATA zařízení, přidává rozšíření počtu USB portů o 4 porty, nýbrž umožňuje nadále používat konzoli ve vertikální poloze, navíc poslouží k větší stabilitě PS3 Diametralne odlisne znamena zcela jiny zpusob zapojeni ! To se v tomto pripade nedeje. V obou pripadech chybi interni disk a signalova cesta je stejna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3r Odesláno Únor 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2009 už se to prodává!!! http://www.playcentrum.cz/hdxt-hard-drive-xtender-ps3-409901.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapaCZ Odesláno Únor 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2009 To není ono je to jen polovina :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3r Odesláno Únor 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2009 našel jsem doplnující obrázky ktomu nahoře ^ aha tak jsem viděl něco podobnýho tohle je taky o něčem jinym... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montana22 Odesláno Březen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2009 našel jsem doplnující obrázky ktomu nahoře^ aha tak jsem viděl něco podobnýho tohle je taky o něčem jinym... Nemusis byt hned urazenej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xilla001 Odesláno Březen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2009 No ja nevim, mne takovyhle veci prijdou k nicemu. V PS3 mam 320GB, coz vic nez staci a pokud bych tam chtel postet filmy a kapacita mne nestacila, pripojim si disk pres USB . Takhle aby si clovek porad daval pozor, aby mu ten externi disk nesletel (s cimz mam neblahe zkusenosti, ale to u PC). Mozna to oceni majitele verzi se 2 USB, ale tam snad existuje taky elegantnejsi reseni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Březen 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2009 xilla tak si porovnej datovou propustnost USB 2,0 a eSATA, je to jako bys porovnával polní cestu s dálnicí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.