rygi Odesláno Únor 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2009 cus mam prosbu ohledne mikrofonu na psp mam skype ale nemam mikrak ale ten origos se mi nechce kupovat nemate nekdo figl jak treba zapojit do psp mikrak do pc aby vtom psp fungoval dekuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 L3X4 Odesláno Únor 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2009 já mam kamerku a ta se ksypem solupracuje, takže to používám jako mikrák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 david7090 Odesláno Únor 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2009 myslim ze zadny figl neni bud ty sluchatka s mikrofonem nebo tu kameru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rygi Odesláno Únor 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2009 a nesel by tam mikrak s koncovkou mini usb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Únor 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2009 nesel... musis mit takovy, ktery je delany primo pro psp. proto sem ti psal i PM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kweensey Odesláno Únor 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2009 Sel.. :) Ale musel bys mu predelat konektor na UART - jeden ze ctyr kontaktu je mike.. ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
rygi
cus mam prosbu ohledne mikrofonu na psp mam skype ale nemam mikrak ale ten origos se mi nechce kupovat nemate nekdo figl jak treba zapojit do psp mikrak do pc aby vtom psp fungoval dekuju
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts