cukrr Odesláno Únor 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2009 Mám propojený HDMI kabel z PS3 do receivru a druhý HDMI kabel z receivru do LCD.Obraz v jede ale zvuk niccccc.Zkoušel sem různá nastavení ale nic.dik za každou radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 For_est-5 Odesláno Únor 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2009 Má tvuj monitor podporu zvuku nebo máš připojený bedničky Tvůj monitor musí mít zabudovany repraky pak staci jen propojit monitor s ps3 pomoci hdmi kabelu,pokud mas k monitoru pripojeny bednicky tak z nich ti zvuk nepujde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JerRry Odesláno Únor 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2009 Pokud je to monitor je možné že nemá integrované repráky. Může to být nekvalitním HDMI kabelem ,.. pochybuji ,že by vada byla v PS3.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 cukrr Odesláno Únor 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2009 Mám sestavu 5.1 a receiver s HDMI přes který to chci rozchodit.Možná že mám špatně nastavený ten receiver. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 For_est-5 Odesláno Únor 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2009 Tady čti a zkoušej::Dhttp://console-forum.net/showthread.php?t=37604 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 cukrr Odesláno Únor 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2009 Já už tu četl všechno tady a vím že přes optický kabel to vyřeším ale nechápu proč mi to nejede přes hdmi.zapojoval sem to podle tohoto.odstavec K HDMI http://console-forum.net/showthread.php?t=8144 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 For_est-5 Odesláno Únor 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2009 Hej chlape musis napsat jestli tvuj monitor ma zabudovany repraky jinak ti nikdo neporadi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 cukrr Odesláno Únor 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2009 Já nemám monitor ale LCD televizor a ten má repráky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 For_est-5 Odesláno Únor 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2009 Tak máš asi špatný hdmi kabel protože pokud propojíš lcd a ps3 tak ti musi jet zvuk i obraz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 cukrr Odesláno Únor 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2009 My jsme se vůbec nepochopili,spíš já sem se špatně vyjádřil.Zvuk v televizi v jede bezadně ale v 5.1 repro ani tuk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 For_est-5 Odesláno Únor 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2009 počky takže tobě jede zvuk z ps3 na lcd, ale ty chces aby ti jel pres ty bednicky 5.1? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 cukrr Odesláno Únor 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2009 tak tak.možná je chyba někde v receiveru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 For_est-5 Odesláno Únor 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2009 podle tohoto to udělej a musí to jít:tak ked cez normal 5,1 zvuk ... tak len nejake repro ktore maju opticky vstup... ked nato nemas financie, tak kup obycajne 5,1 repraky do ktorych mozes dat aj 2 chice ... cize tie kabliky ktore si aj dostal ku PS3 ... 1 je zlty , ten je na obraz a tie 2 tie su zvukove ktore das do reprakov a ides... (ale tie repraky musia mat tie 2 vstupy ... ) samozrejme to nebude real 5,1 ale stereo zvuk .... zvuk ktory ide zo vsetkych reprakov naraz. autor Midnight Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 cukrr Odesláno Únor 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2009 Já to chápu ale nechci si kazit zvuk dvouma cinchema na setave která stála docela dost peněz.Já myslel že to rozchodím přes HDMI.Koupím optický kabel a bude klid ,ale i tak ti děkuju za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Únor 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2009 Tak si manuálně nastav výstup audio HDMI a zatrhni 5,1Linear PCM a dolby digital 5,1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
cukrr
Mám propojený HDMI kabel z PS3 do receivru a druhý HDMI kabel z receivru do LCD.Obraz v jede ale zvuk niccccc.Zkoušel sem různá nastavení ale nic.dik za každou radu
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
14 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.