ssx4 Odesláno Únor 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2007 Nevíte někdo jak dlouho trvá, než příjde ze Sony ten nick a pass pro aktivaci účtu na online hraní??? Rád bych hrál přes ad-hoc multiplayer, ale pořád mi po registraci nic neposlali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Brento Odesláno Únor 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2007 Ad-Hoc je hrani na vlastni PSP siti, zadnou registacku nepotrebujes :wink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ssx4 Odesláno Únor 15, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2007 jj, jasně, malá mílka, tak naopak, prostě hraní přes net. Třeba MoH. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 THeBaNDiT Odesláno Únor 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2007 na MoH sa zaregistrujes v hre a ihned mozes hrat (ak dobre pamatam) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ssx4 Odesláno Únor 15, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2007 O.K. dostali jste mě:-) Ví prostě někdo, jak dlouho trvá, než sony pošle tu kartu s tim heslem, nebo co to pošlou??? MoH jsem hodil jako příklad, ještě jsem to ani nestáhl. Mám online demo ratcheta a to po mě chce pass a login, jak jsem se dočetl v radách pro začátečníky, tak se musí registrovat na tý adrese u Sony a to jsem udělal už před 14 dnama, ale stejně si nemůžu zahrát, protože se nemám jak přihlásit, tak se ptám, Víte PROSÍM někdo, jak dlouho to Sony trvá, než to pošlou, je jedno, co s tím budu hrát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jack Odesláno Únor 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2007 No nevim jak to myslis ja pres net hraju jen MOH a tu registraci to chce primo v te hre a potom muzes rovnou hrat,nemusis cekat nez ti neco poslou... Skus se podivat nejak lip do ty hry myslim ze by se melo jit registrovat primo tam...:lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kenny Suprianni Odesláno Únor 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2007 J...My profile.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
ssx4
Nevíte někdo jak dlouho trvá, než příjde ze Sony ten nick a pass pro aktivaci účtu na online hraní??? Rád bych hrál přes ad-hoc multiplayer, ale pořád mi po registraci nic neposlali.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts