Fenix1468622475 Odesláno Únor 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2009 Shanim nejaky nejdpolehlivejsi unpacovaci software.... winrar me nekdy hodi chyby a nerozbali to... a 7zip zvladne bez chyb nevim cim to je a tak bych chtel vedet jakou verzi winraru si mam sehnat (jakou by ste me doporucily ) a byla by nejspolehlivejsi diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Únor 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2009 ja teda urco 3.70. taky mi obcas neco neotevre ale jedinej duvod je to ze sem treba nakej soubor spatne stahl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Únor 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2009 posledni winrar je 3.80 a jeste se mi nestalo ze by mi neco neotevrel... tak jak rika oboda... kdyz se neco neotevre, tak je to jen tim ze je to blbe stahle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Únor 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2009 diky za tip... ale zajimave je ze ty rary mi 7zip rozbali bez problemu a winrar nee ... a jeste kdyz to rozbalim tak tam je nejakej soubor s oznacenim R a nejake cisla nevim co jeto př: (soubor R45) mam to taky rozbalit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.