xxterorxx Odesláno Únor 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2009 Takže včera jsem se konečně dostal do služby LIVE a mam jedinou hru HALO 3 a tak jsem se rozhod ho hrat po netu mam ted 1 mesic gold trial jenomže jsem zistil že nejdou vyhledavat mistnosti a mužu jeduně hrat matchking co se mi neliby protože tam neni žadna mapa z vozidly atd... a tak se chcu zepat kde nebo jak se daji vyhledavt MISTNOSTI v halo 3 skoušel jsem všechno když dam custom game-open party tak se na mně nikdo nepřipoji a když dam custom game-xbox link-find game tak mi to nic nenajde ta prosim o radu moc děkuji.:):):) EDIT: mam verzi 1.2 Jinak muj učet na live je: R3VIS0R (misto o je nula).Tak si mně přidejte kdyžtak do přatel mužeme zapařit.:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Falifaxis Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 Jedna možnost je vytvořit party, pozvat své přátelé a založit Custom game anebo druhá, jít do matchmaking a zvolit Big Team Slayer (16 hráčů) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Amper Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 ale prvni si musis stahnut mapy, jeden pack je zadarmo,a druhy za prachy v mapach se hrou zadna vetsi na vozitka neni a nedavej custom games ale matchmaking a tam vyber z dalsi nabidky, v customu ti to nikdy nikoho nenajde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.