xxterorxx Odesláno Únor 6, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 6, 2009 Takže včera jsem se konečně dostal do služby LIVE a mam jedinou hru HALO 3 a tak jsem se rozhod ho hrat po netu mam ted 1 mesic gold trial jenomže jsem zistil že nejdou vyhledavat mistnosti a mužu jeduně hrat matchking co se mi neliby protože tam neni žadna mapa z vozidly atd... a tak se chcu zepat kde nebo jak se daji vyhledavt MISTNOSTI v halo 3 skoušel jsem všechno když dam custom game-open party tak se na mně nikdo nepřipoji a když dam custom game-xbox link-find game tak mi to nic nenajde ta prosim o radu moc děkuji.:):):) EDIT: mam verzi 1.2 Jinak muj učet na live je: R3VIS0R (misto o je nula).Tak si mně přidejte kdyžtak do přatel mužeme zapařit.:roll: Citovat
Falifaxis Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 8, 2009 Jedna možnost je vytvořit party, pozvat své přátelé a založit Custom game anebo druhá, jít do matchmaking a zvolit Big Team Slayer (16 hráčů) Citovat
Amper Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 8, 2009 ale prvni si musis stahnut mapy, jeden pack je zadarmo,a druhy za prachy v mapach se hrou zadna vetsi na vozitka neni a nedavej custom games ale matchmaking a tam vyber z dalsi nabidky, v customu ti to nikdy nikoho nenajde Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.