tOM1468622861 Odesláno Únor 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2009 uvazuju o koupi UMD jedne z her.. rozhoduji se mezi burnout legends a dominator, nfs carbon a prostreet. poradte co je lepsi. libi se mi b. legends ale nevidel jsem na vlastni oci grafiku tak nechci aby to nebylo jeste horsi nez b. dominator... co myslite co ma lepsi grafiku?? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Únor 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2009 vem burnouty!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PatrikDomi Odesláno Únor 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2009 burnout legends má rozhodně lepší grafiku než dominator a jestli nfs nebo burnout nevim....rozhodně bych si nekoupil prostreet, hral sem to jednou a hodně mě zklamal způsob jakym tam probíhají závody já bych byl asi nejvíc pro burnout legends nebo pro nové nfs undercover =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Únor 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2009 Jednoznačně Burnout .... NFS sou na PSP na nic uplně všechny .. jj a já bych taky volil LEgends :) , protože je mám a plná spokojenost ;) Nebo Underground Rivals ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferniii Odesláno Únor 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2009 Ber Burnouty Legends...má je kámoš a když mi je půjčil,tak mě celkem chytli;) A když se rozhodneš pro NFS,tak jedině Carbon;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tOM1468622861 Odesláno Únor 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2009 wow. moc diky za rady.. necekal jsem hned tolik prispevku. je to zalozeny sotva pul hodky.. ja mam ted pujceni dominator a moc se mi grafika nelibi.. jinak ted az budu mit cash tak jdu do B.Legends... jeste jednou moc diky.. casem uvidim ale ty carbony vypadali na videu dobre.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferniii Odesláno Únor 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2009 já Carbony mám,origa,klidně se můžeš na cokoli zeptat;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poloprase Odesláno Únor 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2009 ja bych ti doporucil burnout legends sou fakt super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Únor 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2009 Burnout(Nejlepe si kup Midnight club):) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ste78 Odesláno Únor 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2009 burnout :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Únor 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2009 burnout :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Únor 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2009 Burnout Legends.. NFS na PSP imho stoji za prd.. Anebo Juiced 2, ci Midnight Club 3 DUB edition, pripadne jeste Flatouty.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Únor 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2009 nvm no mně daleko víc bavily dominatory než legends :-) (ale NFS sou na PSP totální... **** Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FULUN Odesláno Únor 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2009 Rozhodně Flatout Head on (sry offtopic) ale máj 100x lepší grafiku a drcení aut a všechny tyhle demolice sou tam lepe zobrazeny než Burnout hral sem Burnout Dominator a stačilo malinko strčit do auta a byla ukazka jak letí do stěny -.- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lachtan Odesláno Únor 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2009 ...censored... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Inpernak Odesláno Únor 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2009 Ber Burnouty já mám Dominator a chtěl bych i Legends ,Legend jsou podle mně ochlup lepší než Dominator a NFS stojej za prd ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Únor 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2009 SRY za OT, ale lachtane když má Origo tak se nebude lagovat vůbec nic, protože si to automaticky nastaví takt procesoru. Akorát se to bude dýl Loadovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brizap Odesláno Únor 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2009 kup si na 100% burnouty maji peknou grafiku,ja u nich vydrzel hodne dlouho ale uz sme je prosel,anebo vyzkousej flatouty ty sou taky dobry ale jedou pomalu,psp nestiha tak dobrou grafiku,burnouty sou plynulejsi jestli sem ti poradil pls thanks diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denny1661 Odesláno Únor 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2009 Lepší burnout legends nebo midnight club 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tOM1468622861 Odesláno Únor 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2009 mno tak diky... zatim to vypada na b legends i kdyz me anonymous hodne zmatl :D juiced 2 na YT vypada fakt solidene tak premyslim... kamos ma falshly psp tak mu reknu at si stahne flatouty a podivam na graficku.. jinak undercovery je asi zatim nejhorsi hra co jesem na psp videl.. je to opravdu priserny.. dale tady nekdo psal ze se mu nelibi jak v nfs ps probihaj zavody.. asi myslis zavodni vikendy.. to je i u PC a ja to dohral.. navic ma nfs ps supr soundtrack. nevada, pouste.. je to krasa na PC. jeste pockam na park omentu a az budu mit cash tak kupuju.. zatim vsem moc diky kup si na 100% burnouty maji peknou grafiku,ja u nich vydrzel hodne dlouho ale uz sme je prosel,anebo vyzkousej flatouty ty sou taky dobry ale jedou pomalu,psp nestiha tak dobrou grafiku,burnouty sou plynulejsi jestli sem ti poradil pls thanks diky nwm na co tahnks je tak tady mas.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Únor 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2009 Vem Burnouty, já si teďka taky budu kupovat, akorát nevím jesti Legends nebo Dominator. Dominator má prej trošku horší grafiku, ale zase je novější. Já bych chtěl ale víc Legends :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Únor 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2009 Legends jsou mnohem zabavnejsi. Pokud chces ale skvele zavody, nejen rozmlacovani (coz je nejvetsi plus v Burnoutu), tak ber Juiced 2. btw, thanks nekomu nedavej jen protoze si o to rekne, kdyz nechces, tak mu ho proste nedavej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2009 Já ti na plné čáře doporučuji Burnouty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Inpernak Odesláno Únor 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2009 a kdybi jsi mnel vic love tak vem Midnight clum 3 nebo LA remix jsou to super závodky ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tOM1468622861 Odesláno Únor 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2009 a kdybi jsi mnel vic love tak vem Midnight clum 3 nebo LA remix jsou to super závodky ... a jak se ti libi nfs carbon? hlavne grafika. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.