ojtisek Odesláno Únor 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2009 Dobrý den, chtěl bych se zeptat jak propojim pc s xkem. Mám to zatim zapojený přes ethernet kabel do modemu a ještě mám doma jeden router. Wifi adaptér do xka nechci. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kasik Odesláno Únor 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2009 Dobrý den,chtěl bych se zeptat jak propojim pc s xkem. Mám to zatim zapojený přes ethernet kabel do modemu a ještě mám doma jeden router. Wifi adaptér do xka nechci. Děkuji no moznost by tu byla kdyz si koupis druhou sitovku do pc pokud nemas a kabelem propojis. me osobne nic jine nenapadlo :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Únor 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2009 Blbost co ti radí je nesmysl, pokud máš doma router tak ten bude mít určitě víc jak jeden LAN port. Zapojíš box do něj na PC si nastavíš nějaký Media server, pokud tedy nemáš Wvista ty ho prý už mají v sobě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Xmatrix Odesláno Únor 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2009 presne jak říká huhla s compu si strč lanko do routru a pomoci windows media center si počítač propojíš s xkem ale nečekéj nějaké zázraky (třeba že se budeš hrabat ve složkach xboxu atd)mam to doma a jedná se jenom spiš o multimedialni služby.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 w1z1 Odesláno Únor 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2009 JJ presne. Router - do jedny diry kabel od xka, do dalsi kabel od PC, do input diry kabel od netu. Propojeni pokud mas winXP pomoci Media Player 11. Tam zapnes media share, vyberes slozky ktere chces sharovat, media player si je naindexuje a pak uz v pohode propojeni funguje. Ale jak je napsano vyse, necekej zazraky. Filmy jdou pomerne bez problemu (teda pokud jsou v podporovanem formatu), audio jde take (jen je obcas potreba poopravit knihovnu v media playeru pac si casto rozhaze pisnicky jak ho napadne) a s fotkama nevim. Ja osobne s nima mam problem, protoze se mi zobrazi vzdy jen prvnich par z cele slozky ale to bude asi chybka nekde u me, pac na netu jsem na to zatim nenarazil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 snoopyk Odesláno Únor 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2009 no tak rada uz tu padla,, ja jen chci rict ze jejich WIFI je na h...o ja jsem sehnal za 200kc starsi Ovislink HWAP pripojil k xku a nastavil a pripojuju se na wifi router s tim ovisem jako klient a mam bezdratove pripojeni takze odpada tahani kabelu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Únor 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2009 no tak rada uz tu padla,, ja jen chci rict ze jejich WIFI je na h...o ja jsem sehnal za 200kc starsi Ovislink HWAP pripojil k xku a nastavil a pripojuju se na wifi router s tim ovisem jako klient a mam bezdratove pripojeni takze odpada tahani kabelu. Pls hoď sem link nebo přesné typové označení na ten APclient. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kruta Odesláno Únor 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2009 Myslím si, že zakládat nový topic by bylo zbytečné a tak se zeptám zde.Nevíte někdo odkaz na Windows Media Center na Win XP?Neříkejte mi, že to není, když vím že je ale nemůžu sehnat odkazy...:(dík za každou odpověď... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 w1z1 Odesláno Únor 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2009 Nevim o tom ze by to slo na XP, je to soucast win vista a nebo primo windows XP media center edition. Jedinej zpusob o jakým vím na XP home/prof je Windows Media Player 11. Víc info o media center viz. wiki http://en.wikipedia.org/wiki/Windows_Media_Center Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
ojtisek
Dobrý den,
chtěl bych se zeptat jak propojim pc s xkem.
Mám to zatim zapojený přes ethernet kabel do modemu a ještě mám doma jeden router. Wifi adaptér do xka nechci. Děkuji
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.