acy Odesláno Únor 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2009 ahoj jsem zoufalý a nevím jak připojit hdd k pc abych si tam nahral kodeky na avi soubory,na to je nějaký specialní kábel nebo já už vážně fakt nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Únor 7, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2009 Priste trosku zahledej... http://console-forum.net/showpost.php?p=512280&postcount=7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 acy Odesláno Únor 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2009 Priste trosku zahledej...http://console-forum.net/showpost.php?p=512280&postcount=7 to jsem taky našel i stahnul ten soubor ale není tam jak připojit disk k pc a nahrát na disk ten kodek nevím jaké zařízení mám na to sehnat pls help fakt nevím jak to na ten disk nahrát,soubor mám a jediné co mi chybí je spojit xbox hdd s pc a nahrát to tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Únor 7, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2009 Nahrej to na cd , dvd nebo nejaky usb flash disk , pak to dej do xka a xko zapni , update se ti nabidne sam ... Mas to tam vsechno popsany tak se nauc cist a nevysiluj.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wizzy Odesláno Únor 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2009 jo a priste veci na hdd se davaji pres sata kabel a toho programu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 acy Odesláno Únor 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2009 já nechci dávat nový dash board ten už nahraný mám,jsem to nahrál na flašku vypnul a zapnul a jelo mi to krásně ale mě se jedna jak nahraju ten divx codek do xboxu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hanz1993 Odesláno Únor 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2009 mam stejny problem....nejde dat ty kodeky do xka treba pres usb disk stejne jako u toho Update Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
acy
ahoj jsem zoufalý a nevím jak připojit hdd k pc abych si tam nahral kodeky na avi soubory,na to je nějaký specialní kábel nebo já už vážně fakt nevím
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.