Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Nemožnost hraní online v Tekken: Dark Resurection

Pura

Otázka

Zdravím, píši tento problém již potřetí. Neberte to prosím jako spam, z těch thredů, kam jsem psal, jsem byl vyhozen (resp. první mi byl přesunut do psp sekce a v druhém mě všichni šřvali, že píšu do PSP sekce) , tak píšu sem. Nejde mi totiž hrát online Tekken na PlayStation 3. Při každém vstupu do roomu vidím hráče a v levém dolním rohu číslici 03. (ani nevidím žádný výběr postavy, měl by tam být) Za 5 - 10 sekund se číslice přepne na 00, zmizí hráči, vidím jen sebe a hra mi řekne, že "Network error occured, returning back to title screen" . A mám to. Hra je koupená z PSN, v pořádku downloadnutá. Internet connection mám wifi (teď 80%) a ve všech jiných hrách funguje (GTA 4, Army of Two, UEFA, avšak na počítači se mi vypínají některé programy, např. Xfire, měl jsem staré wifi, ale přestal fungovat router a musel jsem si obstarat nové, avšak technik nenastavil Network (u jiných her mi to říkalo NAT negonation failed, takže se musel network přenastavovat znovu, možná to není stále nastaveno v úplném pořádku :/ ) , takže se ptám, kde by mohl být problém. Skutečně bych si rád zahrál online. Doufám, že je tato sekce konečně ta správná a někdo si všimne mého vlákna a pomůže mi. Už se to snažím vyřešit přes měsíc...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

1 odpověď na tuto otázku

Recommended Posts

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu