Xmatrix Odesláno Únor 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2009 Custe mam prosbu. Mám originalni film temny rytir na dvd DL a snazim se udelat s nej kopii ale nejak mi to nejde nevite nekdo navod nebo radu jak si udelat iso a nasledne prepalit nebo jiny zpusob diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Negto Odesláno Únor 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2009 Stáhni si clone dvd a přes tento program by to mnělo jít,jestli to nepude stáhni k tomu any dvd a mnělo by to jít na 100% // jestli to chceš do psp tak použíj program clone dvd mobile Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lachtan Odesláno Únor 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2009 Stáhni si dvd shrink a zkomprimované (ikdyž nemusí být) dvd vypal třeba v programu Nero. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tvity Odesláno Únor 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2009 já používám Alcohol 120% a přes to lze taky udělat ISO soubor a následně vypálit na jiné dvd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lachtan Odesláno Únor 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2009 To ano, ale většina dvd filmů z videopůjčovny (například) je na dvouvrstvém disku, proto je dobrý použít dvd shrink, nastavit co odstranit, nebo co ne a pak to přes něco vypálit. Navíc alkohol ti neodstraní většinu ochran. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Xmatrix Odesláno Únor 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2009 ani jedna s veci nejde vyzkouseno neprelouskne to ochrany zkousel jsem image burn a nic podle me je to neco podpobneho jak to ze nejde udelat s originalni xbox hry kopii aniz by jste si museli flashnout svouji mechaniku jinak ochrany to ma CSS/CPPM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Negto Odesláno Únor 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2009 Ne,doopravdy zkus clone dvd Já ho používám také....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Xmatrix Odesláno Únor 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2009 Ne,doopravdy zkus clone dvd Já ho používám také....... bohuzel nenahraje se mi disk proste to pri nahrani do clone dvd nenacte ten disk dvd se toci ale nic se nedeje asi to na dvouvrstve dvd nefunguje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Únor 7, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2009 Heh to bude spis nejaka nova ochrana :D Pouzij any dvd , to je asi nejucinejsi nastroj (nejnovejsi verzi) :D DVD ti po spusteni odblokuje od ochran , takze se tvari jako nechranene dvd. Pak zapni clone DVD a v nem uz by to melo jit v pohode zkomprimovat na dvd5 a vypalit :D Pokud nepomuze , je tu jeste jeden dost sikovny navod . Sice slozitejsi , ale vetsinou ucinny :D http://www.cdr.cz/a/15971 S dvdckama z pujcovny mam uz praxi :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Negto Odesláno Únor 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2009 Souhlasím s romenem. Nejspíše bude problém s novou ochranou,jinak by mnělo jít vše dobře...... S tím any dvd jsem ti to také psal.......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 krystof94 Odesláno Únor 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2009 presne tak nejlepsi je DVD shrink jak rika Lachtan ... ptimitivni ovladani, navolis si co tam chces nebo nechces , odstrani ti ochranu a rovnou vypali , muzes vymazat menu bonusy atd... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Únor 7, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2009 Jo ale dvd shrink uz neni dost dlouho aktualizovany , autor uz se na nej vykaslal , takze si s novymi ochranami neporadi... Je to skoda , taky mam ten program rad :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Xmatrix Odesláno Únor 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2009 presne tak nejlepsi je DVD shrink jak rika Lachtan ... ptimitivni ovladani, navolis si co tam chces nebo nechces , odstrani ti ochranu a rovnou vypali , muzes vymazat menu bonusy atd... nejde to bohuzel po 4 vterinach zkouseni dvd eror v clone dvd nenabehne to cd proste to neprelouska skusim jeste to any dvd a uvidim problem bude asi v novych ochranach Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Negto Odesláno Únor 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2009 No a na to je any DVD,kvůli ochraně....... Potom by ti to v clonu mnělo jet........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Xmatrix Odesláno Únor 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2009 No a na to je any DVD,kvůli ochraně.......Potom by ti to v clonu mnělo jet........ uvidime jdu to vyzkouset Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Negto Odesláno Únor 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2009 Modlím se aby to jelo,protože už mně nenapadá čím by to mohlo být....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Xmatrix Odesláno Únor 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2009 tak pomoci any dvd to funguje ale velikost nesrazim vic nez na 6 gb nevim proc vypnute vsechny jazyky krom jednoho a vsechny titulky krom jednech jinak mi tam uz nepovoli nic odskrtnout takze to budu muset vypalit na dvouvrstve dvd ale nevim layerbrake tak doufam ze se to vytvori samo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Únor 7, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2009 Tak to vypal bez menu :D Nebo jednou se mi stalo ze byl na dvd ten film jakoby dvakrat , samozrejme ze to byly jen predstirane sektory kvuli ochrane , zkus to jeste prolist jestli tam nebude nejakej jeste jeden podobne velkej soubor :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Negto Odesláno Únor 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2009 JJ,jsou rúzné způsoby ochrany,já třeba musel odstranit menu jak píšeš a vlezlo s to na DVD bez poblémů...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Xmatrix Odesláno Únor 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2009 hele tak vsem diky udelal jsem to pomoci dvd shrink a any dvd a mama to. takže vám všem skládám díky za pomoc:) pls lock Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Xmatrix
Custe mam prosbu. Mám originalni film temny rytir na dvd DL a snazim se udelat s nej kopii ale nejak mi to nejde nevite nekdo navod nebo radu jak si udelat iso a nasledne prepalit nebo jiny zpusob diky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
19 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts