Ratio Odesláno Únor 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2009 Ahoj. Ve hře Ratatuile je špagát. Na videu jsem viděl jak přes něj jeden přešel aniž by se mu vykryvila postavička, ale mě jen někdy se vyrvovná, jindy mi spaden ze špagátu i když tlačím tlačidlo vpravo nebo vlevo. Jak tedy mám přejít přes špagát? Za odpověď děkuji.:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyle Reese Odesláno Únor 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2009 Ahoj. Ve hře Ratatuile je špagát. Na videu jsem viděl jak přes něj jeden přešel aniž by se mu vykryvila postavička, ale mě jen někdy se vyrvovná, jindy mi spaden ze špagátu i když tlačím tlačidlo vpravo nebo vlevo. Jak tedy mám přejít přes špagát? Za odpověď děkuji.:roll: tu hru hrala prytelkyne a mela samej problem ja to vyresil tim ze sem skakal a dal na prychiceni ten cudlik--- proaste hop hop hop Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ratio Odesláno Únor 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2009 tu hru hrala prytelkyne a mela samej problem ja to vyresil tim ze sem skakal a dal na prychiceni ten cudlik--- proaste hop hop hop Ano to delal i ja, ale jsem ve meste a tam je dlouhyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy spagat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyle Reese Odesláno Únor 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2009 www.youtube.com tam zadej nazev hry a walktrough a vsechno tam mas navod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ratio Odesláno Únor 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2009 cop je walkthroug? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyle Reese Odesláno Únor 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2009 cop je walkthroug? to znamena neco asi jako navod krok po kroku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobika72 Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 Potřebuji poradit jak se chodí po laně, pořád padám :cry: Díky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Prosinec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 Potřebuji poradit jak se chodí po laně, pořád padám :cry: Díky za radu. Sice tuto hru nevlastním, ale myslím si že to bude něco na způsob Uncharted. Rovnováhu držet pomocí pohybového senzoru v ovladači? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobika72 Odesláno Prosinec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 SUPER, funguje, díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.