Kenny Suprianni Odesláno Únor 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2007 Dal by mi sem pls někdo FUNKČNÍ odkaz na ten program do PSP,kde se mění fonty?Písmo už mám ve formátu do PSP ale jaksik mi nefará ten odkaz,který dal H4nys do svého návodu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 myschoo Odesláno Únor 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2007 font si lahko flashni cez USB! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kenny Suprianni Odesláno Únor 16, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2007 Dal bys sem pls noob návod jak na to???Přece sem jen dělal ve flash poprvé včera... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VINC Odesláno Únor 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2007 Recovery->advance->toogle usb flash 0-> otevri v pc flash0 jako pevnej disc->vsh->resource a tam to zkopiruj a prepis ten starej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 myschoo Odesláno Únor 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2007 pozor! font je v zlozke font nie resource... fuuuh este ze som to tu zachranil :D vsakze... VINC :P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VINC Odesláno Únor 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2007 pozor! font je v zlozke font nie resource...fuuuh este ze som to tu zachranil :D vsakze... VINC :P [schild=15 fontcolor=000000 shadowcolor=C0C0C0 shieldshadow=1]Tady je nekdo Debiil[/schild] Hlavne ze si menim font petkrat dene, sorry, mam spatnej den :? . A ty si nech ty poznamky nebo si te smazu z ICQ ktery je lepsi nez quip. :P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kenny Suprianni Odesláno Únor 16, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2007 J jasé..hned mi to bylo divné...thx... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Kenny Suprianni
Dal by mi sem pls někdo FUNKČNÍ odkaz na ten program do PSP,kde se mění fonty?Písmo už mám ve formátu do PSP ale jaksik mi nefará ten odkaz,který dal H4nys do svého návodu...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts