toms19 Odesláno Únor 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2009 čau potřebuji poradit jakou vybrat vypalovačku zatim mám ASUS DRW-1604p a u většiny her se mi dočítaj textury (i když je hra nainstalované na hdd) pálim na média verbatim a mechanika v xboxu je LITE-ON jinak uvažuju o týhle http://www.alza.cz/dvd-vypalovacka-samsung-sh-s223f-d94709.htm prosim pomoc !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Únor 7, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2009 Jo samsungy jsou dobry , videl jsem na ne par recenzi a nevedou si spatne ... Ja osobne mam ale LG GSA-H55N a na xko pali dobre :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wizzy Odesláno Únor 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2009 ja mam tez lg ale uz pet let a ted shanim novou protoze uz jen malo cte (jen neco) a vypaluje (jen normal cd a dvd ne dl a jen nekdy bez chyby!) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 david7090 Odesláno Únor 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2009 ja mam tu co ma romeno a ještě sem nezkazil ani jedno DVD DL takže stouhle nic nezkaziš kdyz ji koupiš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bagster Odesláno Únor 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2009 podle kanalizatora je vhodna Pioneer 116D ja osobne mam LITE-ON COMBO SOHC-4832k a zadny problem :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toms19 Odesláno Únor 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 Tak díky všem no asi vemu tu samsung ještě sem koukal po ty LG ale ta se teď celkem dost špatně schání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
toms19
čau potřebuji poradit jakou vybrat vypalovačku zatim mám ASUS DRW-1604p a u většiny her se mi dočítaj textury (i když je hra nainstalované na hdd) pálim na média verbatim a mechanika v xboxu je LITE-ON
jinak uvažuju o týhle http://www.alza.cz/dvd-vypalovacka-samsung-sh-s223f-d94709.htm
prosim pomoc !!
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts