Wendy Odesláno Únor 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2009 Ahoj, chtěl bych se zeptat když u nějakého filmu je napsáno Kopirovat do: ms0:/MP_ROOT/100ANV01 jak to mám v PSP otevřít ? v jaké to je složce ? Díky za radu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 poloprase Odesláno Únor 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2009 ja videa davam na koren karty do video a jede mi to vpoho a tu slozku co mas napsanou tady tak ta mi nikdy nesla s videama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xpe Odesláno Únor 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2009 No je to video, takze po nakopirovani na kartu to bude v psp mezi videama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wendy Odesláno Únor 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2009 A mám tak zkopírovat celou složku s filmem nebo jenom video ? dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 poloprase Odesláno Únor 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2009 asi jenom video Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 eRik Odesláno Únor 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2009 no 1) musíš mít CFW 2) pokud máš CFW a tenhle adresář tam nemáš tak si ho jednoduše vytvoř např -> H:/MP_ROOT/100ANV01/film.mp4 + film.THM no a takhle přibližne by ti to mělo jít, film najdeš ve složce Video :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Leny Odesláno Únor 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2009 jenom upozornim na erikuv prispevek to FILM.THM tam byt nemusi je to jen obrazek jaky budete videt kdyz na video najedete :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wendy Odesláno Únor 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2009 no 1) musíš mít CFW2) pokud máš CFW a tenhle adresář tam nemáš tak si ho jednoduše vytvoř např -> H:/MP_ROOT/100ANV01/film.mp4 + film.THM no a takhle přibližne by ti to mělo jít, film najdeš ve složce Video :-) no já mám PSP 3000 a CFW nemám, ale nějaké filmy mi šli shlédnou například Ghost Rider a teď mi nejde Krvavy diamant, takže vůbec nevim co s tím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Horvy Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 když nemáš cfw tak ti filmy musí jít i tak zformátuj kartu v psp a složky se ti tam vytvoří sami potom to hod do složky video na root kartě a když to nepujde tak do MP_ROOT/100ANV01 a máš to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xpe Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 Udelej to co sem uz napsal a nakopiruj jenom ten film. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wendy Odesláno Únor 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 když nemáš cfw tak ti filmy musí jít i tak zformátuj kartu v psp a složky se ti tam vytvoří sami potom to hod do složky video na root kartě a když to nepujde tak do MP_ROOT/100ANV01 a máš to Co to je root karta ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xpe Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 koren karty, v rootu ses, kdyz vidis slozky PSP, MP_ROOT, PICTURE, ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wendy Odesláno Únor 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 Udělal jsem to co jste mi napsali, když jsem chtěl spustit video v PSP tak mi to tam napsalo složku Unsupported data a když jsem na to klikl tak mi to tam napsalo The data type is not supported. Poraďte mi prosím :ziped: dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xpe Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 Asi spatne prekonvertovane video. Zkus ho znovu prekonvertovat (v Xvid4PSP nebo Mediacoderu) Videa mej v kodeku MP4-SP, video co mas stahle je asi v AVC kodeku, jak rikal en3my Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 En3mY Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 nektery videa pouzivaj urcitej codec a ten je jenom v cfw...pokud si ty videa stahoval odsud z fora tak maj tusim ten codec takze bohuzel mas smulu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Wendy
Ahoj, chtěl bych se zeptat když u nějakého filmu je napsáno Kopirovat do: ms0:/MP_ROOT/100ANV01 jak to mám v PSP otevřít ? v jaké to je složce ? Díky za radu
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
14 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts