Marr Odesláno Únor 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2009 Můj SE W700i mi opět začal blbnout,a to tak že,se mi dneska vypl,zkoušel sem ho zapnout a od tý doby pouze bliká bílá a černá obrazovka...zkoušel sem vypnout a zapnout bez baterky,simky,paměťovky,ale nic nepomáhá :/... nějaká rada.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Únor 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2009 Nevim, jak je to u tohoto typu, ale ja bych nejdrive hledat na SE forech, jestli nelze preflashovat, pokud lze, tak bych to udelal ;-) Divil bych se, kdyby to neslo, jde to co vim na 100% u w580,s500i,k750i,w800 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 novy sw nebo reklamace.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smajlik.jarda Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 nez sem mel psp tak sem delal flash se... takze mobil to muz delat spatnou teplotou, cybnou pametovou kartou, nebo baterkou a nebo sw... pokud si zkousel flash pres xs++ a flashoval pouze main melo by to krasne behat--- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.