Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Problem s ISO

Otázka

Recommended Posts

• 0
Odesláno

Pokud to tam davas spravne, tak ti nezbyva, nez pockat na dalsi update CFW, anebo si nechat preflashovat PSP.. Tva blbost, kdyz nemas pandoru, nemas experimentovat s "nekvalitnima" custom firmwareama. M33, pozadmo Dark_AleX se CFW venuje dost dlouho, vydava updaty a GEN jsou defakto jen kopirky, nevim, proc jsi tak nutne potreboval 5.02 GEN-A, narozdil od 5.00 M33 - 6 .. tvuj problem, pokud nejde ani recovery flasher, tak downgrade bez pandory nedas.

• 0
Odesláno

jj mam FAT.. .recovery menu me nejde spustit.... pise mi to " This game cannot be started. The data is corrupted." Ale tedka jksem nasel ze by to mohlo jit pres XMB, ale nevim jak na to http://www.pspmod.com/forums/firmware/46148-help-5-02-gen-lite-full.html

Ale nemam tuseni jak to XMB nainstalovat. stahl jsem Download: [neoficiální CXMB plugin pro 5.02 GEN-A] , a celou slozku nahral do rootu karty, a potom v PSP ve hrach se mi zobrazili dve polozky RTU Installation CXMB ale taky nejde spustit, pise tu samou hlasku o This Game cannot be started. a potom druha polozka New PSAR Dumper a to taky nejde spustit

• 0
Odesláno
jj mam FAT.. .recovery menu me nejde spustit.... pise mi to " This game cannot be started. The data is corrupted." Ale tedka jksem nasel ze by to mohlo jit pres XMB, ale nevim jak na to http://www.pspmod.com/forums/firmware/46148-help-5-02-gen-lite-full.html

:):)víš vůbec jak se dostaneš do recorvery? tam se dostaneš tak že držíš při zapnutí tlačítko R...

• 0
  • Moderators
Odesláno
jj mam FAT.. .recovery menu me nejde spustit.... pise mi to " This game cannot be started. The data is corrupted."

Nechápu co tu píšeš. Buď Recorvery spustíš nebo né. Při zapnutí PSP podržíš R a naběhneti, pokud ne, tak to máš blbý.

Nijak by to tu už nerozvijel.......

Je to tvá blbost. Team Gen-A neni osvědčenej a ty do něj hloupě vlezeš. Nijak než přefleshovat PSP to neuděláš.

Prostě si šlápnul vedle, znovu flash PSP pomocí Pandory........

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu