Checkino Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 zdrawim...mam problem s netem ...dřiv sem v klidu dal net z pc do notase resetnul sem modem a sel na notasi v klidu ae ted kdyz to udelam na notasu se to vubec nerozfacha....:( newite co s tim..docela bych to potreboval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Negto Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 Máš W.... Vista? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Checkino Odesláno Únor 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 Máš W.... Vista? mam XP Profesional .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Negto Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 Tak to newím kde je problém,já mám Vistu a byl problém s ochranými programy a ip adresou.......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Checkino Odesláno Únor 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 Tak to newím kde je problém,já mám Vistu a byl problém s ochranými programy a ip adresou.......... no ale me spiš de o to že to šlo před týdnem upe v klidu a na notasu sem nic nemenil a ted to proste nejde ...ae dík za snahu8) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Únor 8, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 Ukazuje ti to omezene nebo zadne pripojeni v system tray ? Pokud jo asi ti blockly mac adresu notasu a modem ti tim padem neprideli ip . Jinak zkus nechat ten modem aspon tak 30 secund vytahly ze zasuvky a pak to zkus znova... Ale nejlepsi reseni by byl router , nemusel bys to porad menit a investice neni zas tak vysoka :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Checkino Odesláno Únor 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 Ukazuje ti to omezene nebo zadne pripojeni v system tray ? Pokud jo asi ti blockly mac adresu notasu a modem ti tim padem neprideli ip . Jinak zkus nechat ten modem aspon tak 30 secund vytahly ze zasuvky a pak to zkus znova... Ale nejlepsi reseni by byl router , nemusel bys to porad menit a investice neni zas tak vysoka :D pise mi to omezene pripojeni:roll:....router bude casem ted na to nebyl cas a ani penize...ae do ty doby se musim spokojit s prepojovanim:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Checkino
zdrawim...mam problem s netem ...dřiv sem v klidu dal net z pc do notase resetnul sem modem a sel na notasi v klidu ae ted kdyz to udelam na notasu se to vubec nerozfacha....:( newite co s tim..docela bych to potreboval
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts