Kyle Reese Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 mam pocit ze mi blbne psp joystick ale rozdelat mi nejde sroubky pod baterkou ne a ne odsroubovat jak kdybych ze sroubovakem netocil je nejaka rada:cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hromy55 Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 mam pocit ze mi blbne psp joystick ale rozdelat mi nejde sroubky pod baterkou ne a ne odsroubovat jak kdybych ze sroubovakem netocil je nejaka rada:cry: bud je ten šroubek uterženej a nebo mas velkj šroubovák a nezarazis ho do hlavy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kyle Reese Odesláno Únor 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 resenei v obou pripadech jake??? jeden sroubek sem vyssrouboval ale ostatni ne....co s tim prece psp nevihodim myslim ze mam dobrej sroubovak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 david7090 Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 nejlepši šroubovaky sou ty hodinařsky snima sem měl psp rozebrany za 5min. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kyle Reese Odesláno Únor 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 nejlepši šroubovaky sou ty hodinařsky snima sem měl psp rozebrany za 5min. a kde je sezenu??, pochybuju ze v hodinarstvi :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 david7090 Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 a kde je sezenu??, pochybuju ze v hodinarstvi :-) to fakt nevim kde bys je mohl sehnat ja sem je našel vnakym obchode za 45kč ale to uz je asi rok ale sou levny ja bych se kouknul nekde v obchode 39kč(viš co myslim ze jako tam maj všechno za 39kč) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kyle Reese Odesláno Únor 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 jasne obcjod 39 tu taky amme myslis ty uplne prtavy jak sou asi 4 v baleni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 david7090 Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 jj ty maly ale ja jich mam asi 16 jsou to tyhle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Kyle Reese
mam pocit ze mi blbne psp joystick ale rozdelat mi nejde sroubky pod baterkou ne a ne odsroubovat jak kdybych ze sroubovakem netocil je nejaka rada:cry:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts