Guest Rytmus Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 Zdarec budu mít PSPčko takže bych se chtel zeptat jestli není nejké kvalitní RPG na PSP nebo jestlise neco nechystá . Na PC mě uplně šileně bavila Serie GOTHIC tak něco takového Dík:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Javor1991 Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 Tak napr tohle: Dungeon Siege: Throne of Agony,Untold Legends,Monster Hunter Freedom 2,Final Fantasy a z PSX treba Diablo nakoukni sem ;-) http://console-forum.net/showthread.php?t=7806 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johan1468622339 Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 diablo najdeš ho tu na foru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 Final fantasy jakýkoliv, Star Ocean, je jich hodně a většina sou dobrý hry. EDIT: Teď mě docela chytlo FF1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liquid Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 sice sem to moc nehrál ale vím že i Silverfall Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bizzi83 Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 taky musim napsat Dungeon Siege:Throne of Agony,fakt mě to chytlo :psp: a taky Crysis Core :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zidiel Odesláno Únor 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2009 nej rpg podle me sou dungeon siege a silverfall... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferniii Odesláno Únor 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2009 Dungeon Siege;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gecoch Odesláno Únor 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2009 Nejlepší jsou Pokémoni ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Únor 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2009 Final fantasy jakýkoliv, Star Ocean, je jich hodně a většina sou dobrý hry.EDIT: Teď mě docela chytlo FF1 Ale podle mě je nejlepší FF Dissidia. Sice je to jap, ale stojí to za to. Jïnak si dej třeba FF Crysis Core. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moneyy Odesláno Únor 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2009 PSX treba Diablo kde se da pls stahnout tady na foru to nejde..Jinak nej rpg je FFVII Crisis Core Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bizzi83 Odesláno Únor 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2009 PSX treba Diablokde se da pls stahnout tady na foru to nejde..Jinak nej rpg je FFVII Crisis Core včera jsem si odtud PSX Diablo sosnul a funguje...ale fakt radši zůstanu u DS:ToA :psp: link je [url]http://console-forum.net/showthread.php?t=25548[/url] respektive přímo tady [url]http://uploaded.to/?id=6e6ht5[/url] PS:na CFW 3,90-3 M33 BEZ POPSLOADERU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.