karamba15 Odesláno Únor 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2007 potřeboval bych poradit jak na internet přes wi-fi v našem městě je free hotspot a v návodu mají postup připojení: zapněte wlan prohledejte bezdrátové sítě připojte se k patřičnému ssid typ sítě -infastruktura přidělování IP -automaticky z DHCP spuste internetový prohlížeč tohle přesně udělám a zkusim se připojit a hlásí mi to: a connection error has occurred the access point was not detected a síla signálu si tak 25-60 nevíte čím to asi je ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jack Odesláno Únor 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2007 Tak kdyz ti to hlasi "Not detected" tak asi tim ze mas slabej signal a PSP nenajde AP...:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 THeBaNDiT Odesláno Únor 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2007 jo, asi tak, skus sa dostat blizsie k tomu hotspotu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 metrix.m Odesláno Únor 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2007 ja bych skusil nejdřív ještě do broseru dat nějakou adresu a pokud se připojíš tak je to v klidu ... mně totiž občas taky napsalo při testu spojení nějaké hlody ale jak jsem pak zkusil zapnout internet s nějakou web adresou frčel normalně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 karamba15 Odesláno Únor 17, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2007 tak jsem šel blíš k vysílači a napsalo to tohle a connection error has occurred a connection to the access point could not be established. check the security settings for the network and try again. nevíte co s tím? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RaMaZzOTTi Odesláno Únor 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2007 tak jsem šel blíš k vysílači a napsalo to tohle a connection error has occurred a connection to the access point could not be established. check the security settings for the network and try again. nevíte co s tím? Řekl bych že je to tím... že nemají tvou MAC adresu tudíž ji nenastaví na počítači. Takhle to chodí u mě doma :D když jsem chtěl poprvý na internet doma přes bezdrát tak jsem taky nastavoval MAC adresu přes Setup v počítači. mám D-Link.... nevím jak je to ve vašem městě... ale asi bych se informoval... a zkusil někoho kontaktovat...:o))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Beastie Odesláno Březen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2007 ja mam zase toto A DNS error has occured.(80410414) sila signalu je 100% co s tym ? help Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sten Odesláno Březen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2007 ja mam zase toto A DNS error has occured.(80410414)sila signalu je 100% co s tym ? help zkus hledat .. je to na foru uz asi 10x .. mas blbe nastavene dns .. musis dat nastaveni na manual a vse manualne nastavit .. vcetne dns serveru :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
karamba15
potřeboval bych poradit jak na internet přes wi-fi
v našem městě je free hotspot
a v návodu mají postup připojení:
zapněte wlan
prohledejte bezdrátové sítě
připojte se k patřičnému ssid
typ sítě -infastruktura
přidělování IP -automaticky z DHCP
spuste internetový prohlížeč
tohle přesně udělám a zkusim se připojit