Moderators Zinglbee Odesláno Únor 8, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 Včera jsem převáděl kredity jedna báseň, s CZsharem žádnej problém. Dneska? Potřeboval jsem kolem 14:00hod převést kredity a byly mi odečteny, ale dotyčnému nepřišly. To ale neni vše. Momentálně 20:15hod se jdu podívat jestli už je to ok a napsalo mi to, že mám 0kreditů místo 36GB. Opravdu nechápu co tam dělaj, píšou, že mají problém s databází, ale člověk platí peníze, aby vklidu stahoval a ono tohle. Máte stejnej problém? Jak vám momentálně funguje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lachtan Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 ...censored... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 czshare.com Omlouváme se za nepřesné odečítání kreditu v posledních dnech. Kredit, který byl odečten navíc byl vrácen na uživatelské účty. kredity ti vrati ... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 ..., není proto důvod k rozčilování ... Myslim že je, taky jsem byl pěkně vytočenej :roll: Zrovna v tu dobu když jsem to potřeboval nejvíc -> zákon schválnosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpiC1468621732 Odesláno Únor 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2009 byva to niekedy...ale ak si pozres info niekde ...tak kazdu chvilu pripajaju nove servery a tak...urcite maju vela prace s tym takze musia aj nieco odstavit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
^ToMmY^ Odesláno Únor 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2009 Uz mi to jede ale vcera sem nemohl stahnout videoklip :evil: problem s mysql vyhodilo to na me 5erroru a nazdar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Únor 10, 2009 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2009 kredity ti vrati ... :) Kredity mi nevrátily i když už šlo vše v pohodě, musel jsem napsat Adminovi a ten mi pak kredit vrátil, jinak bych se je nedočkal. Myslim že je, taky jsem byl pěkně vytočenej :roll: Zrovna v tu dobu když jsem to potřeboval nejvíc -> zákon schválnosti Ano, byl jsem pěkně rozčílenej. Zrovna když jsem to potřeboval tak to hodilo error. Uz mi to jede ale vcera sem nemohl stahnout videoklip :evil: problem s mysql vyhodilo to na me 5erroru a nazdar Mě už to taky jede. Po konverzaci s Adminem CZsharu se mi kredity vrátily a vše mi vysvětlil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.