Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

CZshare - problémy, výpadky.....

Zinglbee

Recommended Posts

• Moderators

Včera jsem převáděl kredity jedna báseň, s CZsharem žádnej problém. Dneska? Potřeboval jsem kolem 14:00hod převést kredity a byly mi odečteny, ale dotyčnému nepřišly. To ale neni vše. Momentálně 20:15hod se jdu podívat jestli už je to ok a napsalo mi to, že mám 0kreditů místo 36GB. Opravdu nechápu co tam dělaj, píšou, že mají problém s databází, ale člověk platí peníze, aby vklidu stahoval a ono tohle.

Máte stejnej problém? Jak vám momentálně funguje?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Moderators
kredity ti vrati ... :)

Kredity mi nevrátily i když už šlo vše v pohodě, musel jsem napsat Adminovi a ten mi pak kredit vrátil, jinak bych se je nedočkal.

Myslim že je, taky jsem byl pěkně vytočenej :roll: Zrovna v tu dobu když jsem to potřeboval nejvíc -> zákon schválnosti

Ano, byl jsem pěkně rozčílenej. Zrovna když jsem to potřeboval tak to hodilo error.

Uz mi to jede ale vcera sem nemohl stahnout videoklip :evil: problem s mysql vyhodilo to na me 5erroru a nazdar

Mě už to taky jede. Po konverzaci s Adminem CZsharu se mi kredity vrátily a vše mi vysvětlil.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu