Moderators Zinglbee Odesláno Únor 8, 2009 Moderators Nahlásit Odesláno Únor 8, 2009 Včera jsem převáděl kredity jedna báseň, s CZsharem žádnej problém. Dneska? Potřeboval jsem kolem 14:00hod převést kredity a byly mi odečteny, ale dotyčnému nepřišly. To ale neni vše. Momentálně 20:15hod se jdu podívat jestli už je to ok a napsalo mi to, že mám 0kreditů místo 36GB. Opravdu nechápu co tam dělaj, píšou, že mají problém s databází, ale člověk platí peníze, aby vklidu stahoval a ono tohle. Máte stejnej problém? Jak vám momentálně funguje? Citovat
Lukan Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 8, 2009 czshare.com Omlouváme se za nepřesné odečítání kreditu v posledních dnech. Kredit, který byl odečten navíc byl vrácen na uživatelské účty. kredity ti vrati ... :) Citovat
Dutch Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 8, 2009 ..., není proto důvod k rozčilování ... Myslim že je, taky jsem byl pěkně vytočenej :roll: Zrovna v tu dobu když jsem to potřeboval nejvíc -> zákon schválnosti Citovat
EpiC1468621732 Odesláno Únor 9, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 9, 2009 byva to niekedy...ale ak si pozres info niekde ...tak kazdu chvilu pripajaju nove servery a tak...urcite maju vela prace s tym takze musia aj nieco odstavit... Citovat
^ToMmY^ Odesláno Únor 9, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 9, 2009 Uz mi to jede ale vcera sem nemohl stahnout videoklip :evil: problem s mysql vyhodilo to na me 5erroru a nazdar Citovat
Moderators Zinglbee Odesláno Únor 10, 2009 Autor Moderators Nahlásit Odesláno Únor 10, 2009 kredity ti vrati ... :) Kredity mi nevrátily i když už šlo vše v pohodě, musel jsem napsat Adminovi a ten mi pak kredit vrátil, jinak bych se je nedočkal. Myslim že je, taky jsem byl pěkně vytočenej :roll: Zrovna v tu dobu když jsem to potřeboval nejvíc -> zákon schválnosti Ano, byl jsem pěkně rozčílenej. Zrovna když jsem to potřeboval tak to hodilo error. Uz mi to jede ale vcera sem nemohl stahnout videoklip :evil: problem s mysql vyhodilo to na me 5erroru a nazdar Mě už to taky jede. Po konverzaci s Adminem CZsharu se mi kredity vrátily a vše mi vysvětlil. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.