Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

!!!PLS PRECTETE SI TO!!! uzivatel FERRYKALINA JE PODVODNIK!

Jajapápá

Recommended Posts

Cau lidi jak us sem vys psal, ferrykalina me podvedl :(. Domlouval sem se s nim na funkcnim pspcku, se zarukou. Psp mi prislo s rozbitym displayem :( a i bez zaruky :( tet us mi prestal i odpovidat, napsal sem mu: "jestli mi neprijde listek s penezmi do utery, jdu na policii". Jestli nevyjde policie tak budu muset udelas s kamaradama osobni navstevu a to se mi moc nechce :(. Kdystak mi pls poradte co bych mohl jeste udelat. Dekuju moc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no tak tak to je mi moc lito:cry::ziped::?:blink:ale jakou melo tu cenu to pspcko?protoze mi rikal tata ze pry veci do 5000 poldove moc neresej avsak si na nej sezen policii,nejlip mestaky:Dnebo jestli mas nakyho kamose znamyho nebo tak;)avsak s*r na naky bitky nebo vyrizovani si to osobne!!!!od*eres to ty a jeste na tebe ve finale poda trestni zadost!!proste jdina poldy a mas to;)

Odkaz ke komentáři

Na poldy urcite zajdu a kdys to nevyjde tak kamaradi delaji box, nijak mu nevyhrozuju ale fakt me nastval :(. A jak to mam na ty policii nahlasit? Asi jim normalne rict co se stalo co? :D

Nepomůžou ti, nemáš důkaz jak ste se domluvili, kdyby to takhle šlo, dalo by se to pěkně využívat,..

Odkaz ke komentáři

Jít na poldy je ptákovina, pokud to bylo přes poštu a beze smlouvy, tak tě akorát pošlou do prdele :)

Prostě za ním dojeď a rozbij mu hubu ..

njn jdu tam a rozbiju mu hubu battle smash to bych chtel videt kdoby se takhle zachoval:roll:ne jako nic prti tobe jefry ale takhle bych se asi nezachoval:!::arrow::wohow:proste jdi na poldy nebo mu slusne vyrid at ti ty penize da nebo si s nim domluv schuzku jeste by se ti neco stalo a byl bys v nejaky vazbe proste zalet na poldy nebo s nim schuzku:arrow::!::D

Odkaz ke komentáři

Nepomůžou ti, nemáš důkaz jak ste se domluvili, kdyby to takhle šlo, dalo by se to pěkně využívat,..

Dukaz mam psali jsme si PM... Ale neim jestli to bude stacit...

kuba741: Jestli to pres ty poldy nepujde tak se za nim stavim a "popovidam"...

Odkaz ke komentáři

njn jdu tam a rozbiju mu hubu battle smash to bych chtel videt kdoby se takhle zachoval:roll:ne jako nic prti tobe jefry ale takhle bych se asi nezachoval:!::arrow::wohow:proste jdi na poldy nebo mu slusne vyrid at ti ty penize da nebo si s nim domluv schuzku jeste by se ti neco stalo a byl bys v nejaky vazbe proste zalet na poldy nebo s nim schuzku:arrow::!::D

^^Radši buď potichu, neumíš správně napsat muj nick a jak čtu, tak se neumíš ani vyjadřovat..

Byl jsem v podobné situaci s NTB, asi před rokem a něco, dotyčný mě poslal NTB bez záručáku a všech papírů, prostě sem k němu zajel, zazvonil a domluvil.. ne-jenže mi vrátil peníze, ale také zaplatil cestu :) ..doporučuji podobný postup, ale vem si s sebou někoho staršího.. :) (ať nedostaneš po tlamě)

Odkaz ke komentáři

^^Radši buď potichu, neumíš správně napsat muj nick a jak čtu, tak se neumíš ani vyjadřovat..

Byl jsem v podobné situaci s NTB, asi před rokem a něco, dotyčný mě poslal NTB bez záručáku a všech papírů, prostě sem k němu zajel, zazvonil a domluvil.. ne-jenže mi vrátil peníze, ale také zaplatil cestu :) ..doporučuji podobný postup, ale vem si s sebou někoho staršího.. :) (aď nedostaneš po tlamě)

Ok mam celkem dobry kamose a dam ferrykalinovi do utery cas, potom skocim na policii a pri nejhorsim osobni setkani :(.

Odkaz ke komentáři

Hele podle me nemas na vybranou nez ty chlupaty a nebo si s nim jit pokecat.

Odpovedi typu:

Prostě za ním dojeď a rozbij mu hubu ..
Sou podle me demence. Uz vydim jak tam dete tri lidi rozmlatit hubu nejakymu klukovi nebo chlapovi kvuli PSP. Bude vas zalovat a ste v pice. DMENCE
Odkaz ke komentáři

No co se dá dělat co se dá udělat je tady psáno a dá se tomu předcházet leda tak že dotyční má někde na internetu účet (např. na Aukru.) a ty ho tam máš taky on dá zboží ke koupi a ty dáš okamžitě koupit tak mezi vámi vznikne smlouva a dá se to řešit ale takhle nic moc :-D

Odkaz ke komentáři

No nieco som zistil ... akurat ze byva asi v ´´Prostředni Bečva´´ nwm ako sa to pise tak som to len skopcil sry :) ale nejsom Cech toto je z aukra kde ho predal, psc pravdopodobne 756 56 . Inac v tejto teme http://console-forum.net/showthread.php?t=45223 napisal ze ma spatny displej...

jj to se to psp potom snazil prodat, ale pred tim to prodaval jako normal v pohode psp viz: http://console-forum.net/showthread.php?t=41665

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu