Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

!!!PLS PRECTETE SI TO!!! uzivatel FERRYKALINA JE PODVODNIK!

Recommended Posts

Odesláno

Cau lidi jak us sem vys psal, ferrykalina me podvedl :(. Domlouval sem se s nim na funkcnim pspcku, se zarukou. Psp mi prislo s rozbitym displayem :( a i bez zaruky :( tet us mi prestal i odpovidat, napsal sem mu: "jestli mi neprijde listek s penezmi do utery, jdu na policii". Jestli nevyjde policie tak budu muset udelas s kamaradama osobni navstevu a to se mi moc nechce :(. Kdystak mi pls poradte co bych mohl jeste udelat. Dekuju moc.

Odesláno

no tak tak to je mi moc lito:cry::ziped::?:blink:ale jakou melo tu cenu to pspcko?protoze mi rikal tata ze pry veci do 5000 poldove moc neresej avsak si na nej sezen policii,nejlip mestaky:Dnebo jestli mas nakyho kamose znamyho nebo tak;)avsak s*r na naky bitky nebo vyrizovani si to osobne!!!!od*eres to ty a jeste na tebe ve finale poda trestni zadost!!proste jdina poldy a mas to;)

Odesláno
Jít na poldy je ptákovina, pokud to bylo přes poštu a beze smlouvy, tak tě akorát pošlou do prdele :)

Prostě za ním dojeď a rozbij mu hubu ..

njn jdu tam a rozbiju mu hubu battle smash to bych chtel videt kdoby se takhle zachoval:roll:ne jako nic prti tobe jefry ale takhle bych se asi nezachoval:!::arrow::wohow:proste jdi na poldy nebo mu slusne vyrid at ti ty penize da nebo si s nim domluv schuzku jeste by se ti neco stalo a byl bys v nejaky vazbe proste zalet na poldy nebo s nim schuzku:arrow::!::D

Odesláno
njn jdu tam a rozbiju mu hubu battle smash to bych chtel videt kdoby se takhle zachoval:roll:ne jako nic prti tobe jefry ale takhle bych se asi nezachoval:!::arrow::wohow:proste jdi na poldy nebo mu slusne vyrid at ti ty penize da nebo si s nim domluv schuzku jeste by se ti neco stalo a byl bys v nejaky vazbe proste zalet na poldy nebo s nim schuzku:arrow::!::D

^^Radši buď potichu, neumíš správně napsat muj nick a jak čtu, tak se neumíš ani vyjadřovat..

Byl jsem v podobné situaci s NTB, asi před rokem a něco, dotyčný mě poslal NTB bez záručáku a všech papírů, prostě sem k němu zajel, zazvonil a domluvil.. ne-jenže mi vrátil peníze, ale také zaplatil cestu :) ..doporučuji podobný postup, ale vem si s sebou někoho staršího.. :) (ať nedostaneš po tlamě)

Odesláno
^^Radši buď potichu, neumíš správně napsat muj nick a jak čtu, tak se neumíš ani vyjadřovat..

Byl jsem v podobné situaci s NTB, asi před rokem a něco, dotyčný mě poslal NTB bez záručáku a všech papírů, prostě sem k němu zajel, zazvonil a domluvil.. ne-jenže mi vrátil peníze, ale také zaplatil cestu :) ..doporučuji podobný postup, ale vem si s sebou někoho staršího.. :) (aď nedostaneš po tlamě)

Ok mam celkem dobry kamose a dam ferrykalinovi do utery cas, potom skocim na policii a pri nejhorsim osobni setkani :(.

Odesláno
No nieco som zistil ... akurat ze byva asi v ´´Prostředni Bečva´´ nwm ako sa to pise tak som to len skopcil sry :) ale nejsom Cech toto je z aukra kde ho predal, psc pravdopodobne 756 56 . Inac v tejto teme http://console-forum.net/showthread.php?t=45223 napisal ze ma spatny displej...

jj to se to psp potom snazil prodat, ale pred tim to prodaval jako normal v pohode psp viz: http://console-forum.net/showthread.php?t=41665

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu