Alias/Blaze Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 Ahojte. Mam takovej problem. Já mám na poči CS 1.6 s patchem v23b a potřebuju tam mít eště jedno CS s patchem v36. De to? Jestli jo víte jak? Jestli víte poradíte? Jestli poradíte?HMM Žádné další jestli není :D ale dam THX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Staber Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 Normal si to CS nainstaluj do jiny slozky a na to ten patch a nebo si stahni jinou verzi CS :cheesygrin: takhle sem mel v kompu 3 CSka :) 23b , pak s protokolem myslim ze 48 , a verzi 32.1 :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Únor 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 Dik. A este kdyz pustim instalacku znova tak tam mam 3moznosti reinstal uninstal a ta posledni je instal? Ja tam totiz mam misto pismen tohle: ||||| Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Staber Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 Noo to tam ma asi kazdej :) ale dyz pustis instalacku tak bys tam mel mit normal prubeh tzn. next atd a tam akorat vybrat slozku jinou...(teda nwm jak u originalek,ale u NS to normal slo)tet ti presne nereknu co ta treti ikonka je ptz v pc CS nemam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Únor 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 MNo ja to stahl z netu a kdyz tu instalacku pustim tak tam ty tri veci.Mno zkusim tu prvni. Jo a kdyztak mohl by jsi mi dat odkaz kde si stahl tu instalacku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Staber Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 a ty uz mas nainstalovany to jedno csko nebo ne ??? a tady mas ten odkaz : http://www.prace-ve-vyskach.eu/cstrike/cs/cs16full_v4+zbot.exe a jeste patch 23b: http://www.prace-ve-vyskach.eu/cstrike/cs/cs16patch_full_V23B.exe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Únor 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 Ja to uz mam nainstalovany, ale kdyz to pustim znova tak tam mam ty 3moznosti a nwm jestli mi to pude nainstalovat pro druhy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Staber Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 tak zkus tu treti moznost a po chvilce poznas jestli to je install...(jestli ti to napise do jakyho adreare to dat) nebo stahnout jinou verzi hry... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Únor 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 tak zkus tu treti moznost a po chvilce poznas jestli to je install...(jestli ti to napise do jakyho adreare to dat) nebo stahnout jinou verzi hry... OUKEJ tak ja to zkusim kazdopadne diky za rady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Únor 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2009 Děkuji Staber. Už mi to jede, ale udělal jsem to tak, že jsem zkopíroval složku VALVE na druhý disk a tam to patchnul. Fungují obě. PLZ LOCK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts