Alias/Blaze Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 8, 2009 Ahojte. Mam takovej problem. Já mám na poči CS 1.6 s patchem v23b a potřebuju tam mít eště jedno CS s patchem v36. De to? Jestli jo víte jak? Jestli víte poradíte? Jestli poradíte?HMM Žádné další jestli není :D ale dam THX
Staber Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 8, 2009 Normal si to CS nainstaluj do jiny slozky a na to ten patch a nebo si stahni jinou verzi CS :cheesygrin: takhle sem mel v kompu 3 CSka :) 23b , pak s protokolem myslim ze 48 , a verzi 32.1 :)
Alias/Blaze Odesláno Únor 8, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Únor 8, 2009 Dik. A este kdyz pustim instalacku znova tak tam mam 3moznosti reinstal uninstal a ta posledni je instal? Ja tam totiz mam misto pismen tohle: |||||
Staber Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 8, 2009 Noo to tam ma asi kazdej :) ale dyz pustis instalacku tak bys tam mel mit normal prubeh tzn. next atd a tam akorat vybrat slozku jinou...(teda nwm jak u originalek,ale u NS to normal slo)tet ti presne nereknu co ta treti ikonka je ptz v pc CS nemam
Alias/Blaze Odesláno Únor 8, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Únor 8, 2009 MNo ja to stahl z netu a kdyz tu instalacku pustim tak tam ty tri veci.Mno zkusim tu prvni. Jo a kdyztak mohl by jsi mi dat odkaz kde si stahl tu instalacku?
Staber Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 8, 2009 a ty uz mas nainstalovany to jedno csko nebo ne ??? a tady mas ten odkaz : http://www.prace-ve-vyskach.eu/cstrike/cs/cs16full_v4+zbot.exe a jeste patch 23b: http://www.prace-ve-vyskach.eu/cstrike/cs/cs16patch_full_V23B.exe
Alias/Blaze Odesláno Únor 8, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Únor 8, 2009 Ja to uz mam nainstalovany, ale kdyz to pustim znova tak tam mam ty 3moznosti a nwm jestli mi to pude nainstalovat pro druhy.
Staber Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 8, 2009 tak zkus tu treti moznost a po chvilce poznas jestli to je install...(jestli ti to napise do jakyho adreare to dat) nebo stahnout jinou verzi hry...
Alias/Blaze Odesláno Únor 8, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Únor 8, 2009 tak zkus tu treti moznost a po chvilce poznas jestli to je install...(jestli ti to napise do jakyho adreare to dat) nebo stahnout jinou verzi hry... OUKEJ tak ja to zkusim kazdopadne diky za rady.
Alias/Blaze Odesláno Únor 9, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Únor 9, 2009 Děkuji Staber. Už mi to jede, ale udělal jsem to tak, že jsem zkopíroval složku VALVE na druhý disk a tam to patchnul. Fungují obě. PLZ LOCK
Recommended Posts