Lachtan Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 ...censored... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 Z tohohle vyberu bych volil urcite Evolve, at uz kvuli citlivymu gps modulu (nemerix u Navigonu neznam, ale SiRF Star III je opravdu hodne citlivej) nebo navigacnimu sw iGO 8, kterej pouzivam v PDA a nemuzu si ho vynachvalit (moznosti uprav, zobrazeni terenu, 3D budovy ve vetsich mestech na mape pro lepsi orientaci, prehlednost). Tady ti ale urcite poradej lip: http://forum.navigovat.mobilmania.cz/ http://navigovat.mobilmania.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ozzy625 Odesláno Únor 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2009 Ja bych bral to evolve,protozd by pro me melo vic vyuzitelnych funkci a mapy mas zdarma a to je velka vyhoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bizzi83 Odesláno Únor 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2009 pořiď si něco,do čeho fungujou TomTom mapy,pak si je zadáčo stáhni a je to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzkys Odesláno Únor 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2009 Lachtane věř mi nebo ne, ale nejlepší navigace jsou Garminy... jak turistické, tak klasika jako navigace do auta. Zkus se na nějaké podívat. Mám turistickou od Garmina a měla jsem možnost vyzkoušet i klasiku do auta několik variant a já bych volila rozhodně Garmin. Navíc pokud chceš tu navigaci mít na delší dobu, tak se ti jistě bude hodit to, že Garmin má všude po netu mapy... Tzn pokud nechceš každý rok kupovat nové mapy, tak se dají velice pohodlně a plně aktualizovat... Jo a jen co se týče toho FM vysílače jak píšeš, tak na jakousi reprodukci to stačí, ale pokud hudbu posloucháš prostě trochu víc, tak je to hrůza - šumí to a navíc to ztrácí basy a výšky. Pokud bys to využil jen na takové to zajedu do obchodu a cestou si poslechnu jednu písničku, tak OK, ale pokud na nějakou delší cestu na poslech oblíbené hudby, tak na to to nějak není. Kvalita je někde malinko pod úrovní kazety. FM vysílač bych v tomto případě nebrala jako prioritu, je to jen malinký bonus navíc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AHA! Odesláno Únor 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2009 Co se týče Garminu, opravdu vynikající navigace sám sem měl jednu auto navigaci od nich, teďka mám turistickou a nemůžu říct půl špatnýho slova, ale zpátky k těm dvoum. Volil bych Navigon, sám ho mám a je to výborná navigace. Mapy si stáhneš na netu do jakýkoli GPSky takže to bych taky moc neřešil, a to že má to evolve možnost prohlížet obrázky, a věci podobný - to je sice pěkný ale mezi náma kolikrát to využiješ? Ja ti to řeknu, jendou aby ses podíval jak to vypadá a potom už to nepoužiješ, pro mě je jasná volba ten Navigon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3 Odesláno Únor 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2009 ja bych etda rekl ze faktr jako dobry navigace jsou mio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fraj Odesláno Únor 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2009 Ten NAVIGON 2110 max má výhodu a tou je TMC, i když jak jsem podle tvýho příspěvku nějak tak vydedukoval nebudeš z žádnýho většího města, takže je to možná pro Tebe trochu zbytečnost :). Já mám v telefonu IGO a jsem naprosto spokojenej, hezká grafika, spousta rozšíření (v podobě hlasů, skinů atd..). Ale nejvíc bych Ti doporučoval přidat tak dva tisíce a koupit si nějakej telefon, kterej má v sobě GPS modul a tam pak nemáš problém stim, stáhnout si X navigačních softwarů a vybrat si ten kterej Ti bude nevjíc vyhovovat ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.