draq Odesláno Únor 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2007 Tak jsem tu zas delam podle navodu dowgrete na FW verzi 1.5. vsecko uz mam v psp ale kdyz to chci spustit napise mi to :The system softwere on your PSP system version 2.00.There is need to update. tak se podle nekterych rad naformatoval pametovku a dal tam jen potrebny soubori a by se te dowgrete sel spusti.Pomozte mi znovu dik :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 draq Odesláno Únor 17, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2007 Poradte mi prosim nekdo sem zoufalej za 1h pojedu 6 hodin autem na hory a nemam co parit) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Maeko Odesláno Únor 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2007 upni na 2.71 a downi od tamtud je to lite Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 draq Odesláno Únor 17, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2007 a jakv to prosim te upnu je na to neke navod? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
draq
Tak jsem tu zas delam podle navodu dowgrete na FW verzi 1.5.
vsecko uz mam v psp ale kdyz to chci spustit napise mi to :The system softwere on your PSP system version 2.00.There is need to update.
tak se podle nekterych rad naformatoval pametovku a dal tam jen potrebny soubori a by se te dowgrete sel spusti.Pomozte mi znovu dik :(
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts