Booby Odesláno Únor 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2009 Zdravím, mám problém s PSP-3000. Některé hry, které nahraji se mi sekají nebo nejdou ani pustit. To se mi stalo naposled třeba u NFS undercover, ale stává se to jen u některých, třeba Bandicoot Warped jde naprosto bez problémů.. Nevíte čím by to mohlo být? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Únor 9, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2009 Zaspineny laser mechaniky , poskrabane umd ? Reseni nechovej se k umd jak prase a mechaniku zkus vycistit opatrne vatovou tycinkou treba ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Inpernak Odesláno Únor 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2009 tak mne se treba trosku posekne GTA Liber city stories ,ale jen když zmenim stanici radija a vtu chvila zacne UMD nacitat tak je tak na vterinu prerusena plynulost ,ale myslis si že u tebe to sekani bude asi mnohem vetsi co ?jak jiz bylo recene opatrne zkus vycistit layser u mechaniky ...nebo vycisti UMD disk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 poloprase Odesláno Únor 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2009 inpernak mne se deje uplne to stejny co tobe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tOM1468622861 Odesláno Únor 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2009 ty si nahravas do psp 300 hry?? to asi myslis dema ne?? jinak k tomu sekani nevim co rict.. ja to tak mel u GTA VCS treba ze jsem mel kolem sebe 10 policejnich aut vsechny blikaly a strileli po me swat a jeste vsechno bouchalo tak se mi to sekalo docela no.. :D ale to je asi normalni.. nwm co poradit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Inpernak Odesláno Únor 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2009 tak ja mam psp tejden takže mechanikou to podle mne nebude , proste je to podle mne normalni UMD zacne nacitat tu stanici radia u GTA a tim se trosku prerusi plynulost ,ale nic hrozného ...spíš mi u toho GTA vadí že to oproti PS2/PC verze mi pripada ze jeźdejk ty auta docela pomalu ,ale pak brzdim stejne pul roku ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hajdos Odesláno Únor 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2009 njn psp 3000 a jeho slavnej displey...nemysli a zkus tu mechaniku vyčistit a rovnou vyčisti i ty umd...jinak když myslíš že to tim není tak tak se neptej když to ani nezkusíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JerRry Odesláno Únor 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2009 ..reklamace,.. stejne je to 3k a tak bych necekal, i ze zdánlivě malého problému se může stát mnohem větší :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Booby
Zdravím, mám problém s PSP-3000. Některé hry, které nahraji se mi sekají nebo nejdou ani pustit. To se mi stalo naposled třeba u NFS undercover, ale stává se to jen u některých, třeba Bandicoot Warped jde naprosto bez problémů..
Nevíte čím by to mohlo být?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts