Pointer Odesláno Únor 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2009 pls dela t unekdo servis ? potreboval bych opravit neco :)nekdo v okoly prahy ? :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 T-o-mmy Odesláno Únor 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2009 No myslíš tady na conslole foru? Jestli jo tak nevím a jestli si z Ostravy tak servis je na ulici 28 října jinak přesná adresa je na www.hrejte.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Negto Odesláno Únor 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2009 Sadete,máš napsané okolo prahy,tak asi ne ostrava!!!!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kolik1 Odesláno Únor 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2009 www.hrejte.cz Nemate s tim obchodem nekdo zkusenosti? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Únor 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2009 omg to už tu je xkrát řešené a kdyby ses podíval do ověřených lidí tak zjistíš, že tam jsou a ne jednou.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 T-o-mmy Odesláno Únor 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2009 :blink:negto :D ja to psal a ještě tam neměl napsané v okolí prahy :D až jak jsem to napsal tak dal edit a napsal v okolí prahy. nejsm tak blbej jak si myslíš :? kolik1 jj já s tím mám zkušenosti a maj to tam solidní.... rychlé dodání zboží tak 2 -3 dny a byl jsem v kammeném obcodě a flashnuli mi to tam za 300 kč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest rey5757 Odesláno Únor 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2009 kolik1 jj já s tím mám zkušenosti a maj to tam solidní.... rychlé dodání zboží tak 2 -3 dny a byl jsem v kammeném obcodě a flashnuli mi to tam za 300 kč Sadet:s dodaním zboží do tří dnů tak to s tebou teda hrubě nesouhlasím asi před pul rokem jsem si tam obědnaval hru medal of honor na ps2 a dodali mi ho až za 14 dní.......... ale jinak to tam maji slušně zmaknute. :bash: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Pointer
pls dela t unekdo servis ? potreboval bych opravit neco :)nekdo v okoly prahy ? :(
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts