BManix Odesláno Únor 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2009 zdravim, do reproduktoru mi natekla voda a nyni chrci...mam flash...jde nejak ten flash "odbourat", aby mi sla reklamace? diky za odpovedi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Únor 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2009 Odbourat jde velice lehce, proste updatujes na originalni 5.03 napr. Ale spise si dobre rozmysli, zda reklamaci vazne chces. Je dost mozne, ze ti PSP rovnou vymeni/nebo ti reklamaci neuznaji a pak dostanes PSP, ktere nejde flashnout. Takze si rozmysli zda: a) ho dat na reklamaci a riskovat nove neflashnutelne PSP b) nechat to byt a zit s tim, treba to prestane (je ta voda vysusena btw? :D ) c) rozebrat to a proste vymenit repracky, nebo se podivat, zda tam proste neni jen lehce hnuteho etc.. (proste samooprava) -- po otevreni ale prijdes o zaruku. osobne bych volil b nebo c, dle miry poskozeni a dle snesitelnosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BManix Odesláno Únor 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2009 hmm...tak s tim asi budu chvili zit nez se to "neflashnutelne PSP" pude dat flashnout :) ja navic z 80% hraju beze zvuku (pri hodine) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cyrus Odesláno Únor 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2009 kukni se na play centrum a náhradní díly a kup si repráky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
BManix
zdravim, do reproduktoru mi natekla voda a nyni chrci...mam flash...jde nejak ten flash "odbourat", aby mi sla reklamace? diky za odpovedi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts