karamba15 Odesláno Únor 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2007 mám to stažený z torrentu jestly to někdo taky má mohl by mi říct kam to nakopíroval ? mám fw: 3.02 OE-B Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Brake Odesláno Únor 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2007 normalne jako vsechny hry do slozky ISO na rootu karty :) mimochodem v cem to mas? ISO nebo CSO? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 karamba15 Odesláno Únor 17, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2007 normalne jako vsechny hry do slozky ISO na rootu karty :) mimochodem v cem to mas? ISO nebo CSO? je tam PSP -game -worms -WORMS% worms_ow -SYSDIR-BOOT.bin -USRDIR-DataPSP x-flash1 - x tohle je tam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jack Odesláno Únor 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2007 normalne jako vsechny hry do slozky ISO na rootu karty :) mimochodem v cem to mas? ISO nebo CSO? je tam PSP -game -worms -WORMS% worms_ow -SYSDIR-BOOT.bin -USRDIR-DataPSP x-flash1 - x tohle je tam Je to to co je v PSP->GAME->a ted uz je Worms je to bud *.ISO nebo *.CSO tak to nakopiruj do slozky ISO na rootu ostatni muzes smazat... :wink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 karamba15 Odesláno Únor 17, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2007 já to stáhnu je to v zipu rozbalim to a jsou tam tamty soubory žádný iso ani sco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kenny Suprianni Odesláno Únor 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2007 Myslím,že to můžeš stáhnout třeba z www.mininova.org Odtama to mám já a no problémo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Únor 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2007 já to stáhnu je to v zipu rozbalim to a jsou tam tamty soubory žádný iso ani scopodívej se do tý složky v psp/game/worms jestli tam neni to iso,jinak tu složku worms a worms% dej obě do game a mělo by ti to jít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 karamba15 Odesláno Únor 17, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2007 já to stáhnu je to v zipu rozbalim to a jsou tam tamty soubory žádný iso ani scopodívej se do tý složky v psp/game/worms jestli tam neni to iso,jinak tu složku worms a worms% dej obě do game a mělo by ti to jít ale oni maj jen asi 1 mb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nandu Odesláno Únor 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2007 A seš si jistej že je to v zipu? Nerozbaluješ to ISO? Už se to taky párkrát stalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Deniszek Odesláno Březen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2007 ty voe dej na všechny soubory vlastnosti a tam ma s *iso nebo * cso , chnápeš !? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jack Odesláno Březen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2007 ty voe dej na všechny soubory vlastnosti a tam ma s *iso nebo * cso , chnápeš !? Proc mu to sem pises kdyz u je to mesic stary a asi i vyreseny...:lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Deniszek Odesláno Březen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2007 :roll: sem si nevšim , nóóó :wink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
karamba15
mám to stažený z torrentu jestly to někdo taky má mohl by mi říct kam to nakopíroval ? mám fw: 3.02 OE-B
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts