shnickell Odesláno Únor 10, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 10, 2009 Caute borci Chcel by som vas velmi pekne poprosit o radu.. Nedavno som si zrobil jailbreak na mojom iPod Touch 2G (mam cydiu a installer) .. pridavat ckracknute .ipa hry vsak nemozem, pretoze musim zrobit nieco ako mobile installer.Neviem vsak ako nato, mohli by ste mi pomoct niejakym navodom? Mam FW 2.2.1 Citovat
Luk3z^ Odesláno Únor 10, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 10, 2009 jdi do cydie, sources> a pridej cydia.hackulo.us a v tom sourcci najdes mipatch a pokud vím tak na 2G nejde JB.... Citovat
shnickell Odesláno Únor 10, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Únor 10, 2009 jdi do cydie, sources> a pridej cydia.hackulo.us a v tom sourcci najdes mipatcha pokud vím tak na 2G nejde JB.... jasne ze je.. mozes ho najst aj pod codenazvom "redsn0w" ..takze mam to skusit cez cydiu a vyhladat mipatch.. oki.. a ak momentalne nemam wifi pripojenie?.. niejaky iny sposob ako to urobit priamo z pc?? Citovat
shnickell Odesláno Únor 12, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Únor 12, 2009 ..up (pls .. hladam o tom vsade.. ak niekto nieco vie tak pls napiste) Citovat
Anonymous_ Odesláno Únor 12, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 12, 2009 http://www.xsellize.com/showthread.php?t=11113&styleid=7 + prvni prispevek od myschoo, konkretne "3. Inštalácia cracknutého Mobile Installation", by ti melo pomoci. Jinak je nejlehci sehnat si WiFi :-) Citovat
shnickell Odesláno Únor 13, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Únor 13, 2009 diky :) .. len nahodou nieco jednoduchsie a slovenske by nebolo? :).. a ak si zrobim ten wifi router.. urcite to pojde cez cydiu a vyhladat ten MI patch 2.2.1?? Citovat
shnickell Odesláno Únor 18, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Únor 18, 2009 oki mam to hotove.. pomohlo wifi .. a cez cydiu-cydia.hackulo.us-mi patch .. a vsetko ide :) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.