92speedx92 Odesláno Únor 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2009 Tak panove dneska jsem si jailbreaknul svyho toucha 2g , malem sem si u toho podelal gate ale uz to je , jen tam je malej problem ze vzdy kdyz ho vypnua zapnu tak ho musim nahodit prez pocitac , je to podle tohodle navodu :http://www.youtube.com/watch?v=0Uy00QsBO2c&feature=channel_page ale zaseknete se u 6) kroku kde bude press me , tak nezmacnete to press me v 6 kroku ale v kroku 4 , a pokracujete jak mate a pak normalne 7 krok , podelaval sem se u toho hodinu ale stoji to za to!!!:D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Co!.Ron3 Odesláno Únor 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2009 Zdravim,takze potom uz jde normalne ipod zapnout a vypnout bez potreby PC nebo porad ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Únor 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2009 Ne, pořád musíš být připojen k PC pro zapnutí u Lite verze a u Semi Lite verze pokud restartuješ iPod bez PC tak ti nabootuje bez JB... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Co!.Ron3 Odesláno Únor 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2009 Ale ipod nemusis vypinat snad nikdy nebo restartovat,ne?Ze je to jak u PSP,ze kdyz treba doposlouchas tak ho hodis do sleep mode a pak norm zapnes ne?BTW ja si ho jdu koupit v sobotu,takze se na JB teprve chystam,tak toho chci vedet co nejvic.Dik za odpoved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
92speedx92 Odesláno Únor 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2009 no nejde to po vipnuti zapnout bez PC coz je na pi*u , ale mel sem potrebu to vypnout a zapnout jen jednou a to po instalaci winterboard , ale ipod mam uz asi 4 mesice a zatim co nebyl jailbreaknutej tak sem ho vypnul snad 2x takze to zas az tak nevadi , takze zatim mi staci ze mam tenhle jailbreak , a kdyz vymyslej lepsi treba prez quickpwn a pujde to vypinat noormalne tak si to jailbreaknu prez to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Behemoth1468622978 Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 ja mám tiež ipod touch 2G a chcem urobiť JB, ale toto mi príde celkom hlúpe zatiaľ ... aby som ho JB a potom ho vypnúť zapnúť len cez PC ... asi počkám na niečo " vkusnejšie" ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
92speedx92 Odesláno Únor 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 nahodou hloupi to neni ani trochu a to ze to nejde tak lehce zapnout tak to se da prekousnout za to kdyz mas jailbreak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosta8 Odesláno Březen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2009 mám prosbu...nechce někdo ty programy, co potřebujete, sepsat + napsat stručnej návod? (poslal bych thanks a možná i credity...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Březen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2009 Tady máš nějaký informace a když si počkaáš zkusim něco sepsat PODÍVEJ SE SEM http://www.ipodwizard.net/showthread.php?t=44130 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosta8 Odesláno Březen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2009 Ok dík, ani nic nessepisuj, to si přeložím...ale dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.