Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PC Hra .. Problem s PC

Checkino

Otázka

Ahoj lidi mam takovej menší problem nejde mi hra Star Wars Republic Commando spustim ji a kdyz dam misi tak mi to spadne do windowsu a napise ze swrc.exe se vyskytla chyba a jestli ji chci odeslat nebo ne.....ae o to az tak moc nejde neni to prvni hra co mi to dela (ae opravdu jen obcas se to stava) a kdyz sem se ptal kamoše co to muže bejt rikal mi ze to muže bejt windowsem tak bych se rad zeptal co to muze bejt za problem ... mam Windows XP Profesional SP2...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Ahoj lidi mam takovej menší problem nejde mi hra Star Wars Republic Commando spustim ji a kdyz dam misi tak mi to spadne do windowsu a napise ze swrc.exe se vyskytla chyba a jestli ji chci odeslat nebo ne.....ae o to az tak moc nejde neni to prvni hra co mi to dela (ae opravdu jen obcas se to stava) a kdyz sem se ptal kamoše co to muže bejt rikal mi ze to muže bejt windowsem tak bych se rad zeptal co to muze bejt za problem ... mam Windows XP Profesional SP2...

stahni si jinej crack a melo by to bejt v pohode

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu