Zachary Odesláno Únor 10, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 10, 2009 aloha,:ziped: jednou tak projizdim menu po tom co jsem vypnul hru a najednou se vypne display...rikam si no tak jsem asi omylem zmacknul power...ale nijak to nereaguje -zkousel jsem to i vypnout a zapnou po slepu-nic -zkousel jsem nabijet nebo strcit do PC-nic... - v iTunes je zobrazen ale pri synchronizaci se nic nedeje jen iTunes hlasi synchronizaci ale iPhone nsviti nic...:blink: mam dat restore?:blink: to resetuje cele nastaveni ze?:blink: vymazemi to JB a neoficialni hry a aplikace ze?:cry: Pomohl by ten restore? prosim jakoukoli radu THX:!: Citovat
:.Dragunov.: Odesláno Únor 10, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 10, 2009 Restore asi jediny reseni...... Citovat
Zachary Odesláno Únor 10, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Únor 10, 2009 Restore asi jediny reseni...... nj to jsem bohuzel cekal:cry: -je pravda ze mi to vymaze ten Jailbreak a hry....?:? Citovat
Anonymous_ Odesláno Únor 10, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 10, 2009 Normalne dej shift + restore a nahraj firmware 2.2 a pak normalne udelej jb a je to.. Postupuj dle navodu na jb 2.2 .. hod tam tu 2.2 z toho edisku, co je v topicu faq, tu jsem uploadoval ja a je overena, s ni ti jb pujde na 100%.. Citovat
Cloud.M@-T€R Odesláno Únor 10, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 10, 2009 Zkousel si master reset? HOME+POWER talčítka , aspoň drž na 10s Pokud to newpomuže tak jedině restore Citovat
Zachary Odesláno Únor 10, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Únor 10, 2009 THX kluci oba tri :D ( i Dragunov) jste mi pomohli... Ale nakpnec stacil ten master reset- diky cloude to byla lepsi varianta nez se znova drit s JB Thx posilam Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.