noAim Odesláno Únor 11, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 11, 2009 Zdarec.Když dám USB čtečku s paměťovkou do PC tak mi to píše Zařízení USB nebylo rozpoznáno.Zkoušel jsem tu hledat ale nic :(
0 NexusWright Odesláno Únor 11, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 11, 2009 Zkus jinou čtečku, reinstalovat drivery atd.
0 simontpf Odesláno Únor 11, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 11, 2009 Čtečky většinou drivery nemívají ... zkus nechat Windows vyhledat nový hardware ... případně zkus jiný USB port, pokud jich máš v PC vícero - jestli to napojuješ na nějaký externí hub, zkus to bodnout přímo do PC ... pokud bys neuspěl, napiš sem seznam USB zařízení, které ti vypisuje Systém v Ovládacích panelech ... Kartou by to být nemělo ... USB řadič detekuje hardware výhradně na úrovni čipu, který je v čtečce
0 noAim Odesláno Únor 11, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Únor 11, 2009 No už to rozpoznalo akorát když chci tu složku v Tomto Počítači otevřít tak to zamrzne Edit: Píše to: G:\ není přístupný,Soubor nebo adresář je porušen a není čitelný
0 sysasysa Odesláno Únor 11, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 11, 2009 Zkus jinej počítač. Jestli to neude, tak je to kartou nebo čtečkou.
0 noAim Odesláno Únor 11, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Únor 11, 2009 Tak ted jsem do****l usb čtečku :cry:
0 noAim Odesláno Únor 13, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Únor 13, 2009 Vyřešeno,bylo to kartou.Dík všem x)
Otázka
noAim
Zdarec.Když dám USB čtečku s paměťovkou do PC tak mi to píše Zařízení USB nebylo rozpoznáno.Zkoušel jsem tu hledat ale nic :(
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts