noAim Odesláno Únor 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2009 Zdarec.Když dám USB čtečku s paměťovkou do PC tak mi to píše Zařízení USB nebylo rozpoznáno.Zkoušel jsem tu hledat ale nic :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NexusWright Odesláno Únor 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2009 Zkus jinou čtečku, reinstalovat drivery atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sysasysa Odesláno Únor 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2009 A jinou kartu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 simontpf Odesláno Únor 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2009 Čtečky většinou drivery nemívají ... zkus nechat Windows vyhledat nový hardware ... případně zkus jiný USB port, pokud jich máš v PC vícero - jestli to napojuješ na nějaký externí hub, zkus to bodnout přímo do PC ... pokud bys neuspěl, napiš sem seznam USB zařízení, které ti vypisuje Systém v Ovládacích panelech ... Kartou by to být nemělo ... USB řadič detekuje hardware výhradně na úrovni čipu, který je v čtečce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 D@w3r Odesláno Únor 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2009 ovladače mě to pomohlo vždy :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 noAim Odesláno Únor 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2009 No už to rozpoznalo akorát když chci tu složku v Tomto Počítači otevřít tak to zamrzne Edit: Píše to: G:\ není přístupný,Soubor nebo adresář je porušen a není čitelný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sysasysa Odesláno Únor 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2009 Zkus jinej počítač. Jestli to neude, tak je to kartou nebo čtečkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 noAim Odesláno Únor 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2009 Tak ted jsem do****l usb čtečku :cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 noAim Odesláno Únor 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 Vyřešeno,bylo to kartou.Dík všem x) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
noAim
Zdarec.Když dám USB čtečku s paměťovkou do PC tak mi to píše Zařízení USB nebylo rozpoznáno.Zkoušel jsem tu hledat ale nic :(
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts