DanDanDan Odesláno Únor 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2007 cus ,docela mi vadi ze kdys hraju nejaky hry tak se mi behem hrani hra neprijeme zasekava a napadlo me jestli byste mi nekdo neporadil jak tomu zabranit(treba u Ratchet a Clank SM,dexter nebo NFS:most wanted) :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jack Odesláno Únor 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2007 Je toho tady na foru plno mohls hledat...!!! :roll: Takze: 1)Preved si to do *.ISO... 2)Pretaktuj na 333MHZ... 3)A kdyz nic s toho nezabere tak mas asi kartu fake... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DanDanDan Odesláno Únor 17, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2007 a jak se to da pretaktovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jack Odesláno Únor 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2007 Bud pres nejakej plugin nebo pres recovery...:wink: Teda jestli mas cf...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NecroMachine Odesláno Únor 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2007 Jakej mas FW? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DanDanDan Odesláno Únor 17, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2007 mam 2.71 SE-C Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jack Odesláno Únor 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2007 mam 2.71 SE-C Tak si to hod na nejakej vyssi......:wink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NecroMachine Odesláno Únor 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2007 Tak jdi do Recovery menu (pri startu podrz R) a tam nastav 333MHZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DanDanDan Odesláno Únor 17, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2007 a kdys si to hodim trba na 3.01 OE-C tak jak to mam potom udelat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jack Odesláno Únor 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2007 Tak jdi do Recovery menu (pri startu podrz R) a tam nastav 333MHZ. Jenom doplnim je to v CPU speed a nastav si jenom ISO/UMD.... XMB nech tak jak je... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jack Odesláno Únor 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2007 a kdys si to hodim trba na 3.01 OE-C tak jak to mam potom udelat No to bych nedelal protoze ta verze neexistuje...:lol: Kdyz uz tak ne 3.03 OE-C nebo na 3.10 OE-A... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kenny Suprianni Odesláno Únor 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2007 3.10OE-A bych etě nedával...jaksik to furt hapruje...dej 3.03OE-C Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DanDanDan Odesláno Únor 17, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2007 a kdys si to hodim trba na 3.01 OE-C tak jak to mam potom udelat No to bych nedelal protoze ta verze neexistuje...:lol: Kdyz uz tak ne 3.03 OE-C nebo na 3.10 OE-A... :o jo sorac sem to napsal blbe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jack Odesláno Únor 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2007 3.10OE-A bych etě nedával...jaksik to furt hapruje...dej 3.03OE-C No jo ale treba hraje PSX hry na ktery je tento mnohem lepsi... A psal sem mu at si mezi tema dvema vybere,jo a ja sem zatim s fw 3.10 OE-A nemel jeste zadny problem...:wink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wojtik Odesláno Únor 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2007 3.10 oe-a slape bes problemu!!! Akorat jak mam zapnuty mp3 plugin a zapnu homebrew tak se hryzne!!! Jinak s timto fw nemam zadnej problem!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DanDanDan Odesláno Únor 17, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2007 super s tim pretaktovanim vsechno komecne slape tak jak ma moc diik(ale pripada mi divny ze se mi to zasekavalo kdys to bylo nepretaktovany ,to by asi nemelo co) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wojtik Odesláno Únor 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2007 jde o to ze jak to mas nepretaktovany tak ti jede na 222mhz! cos je trochu malo! Gdybys to hral z umd tak ti to jede normalne protoze psp gdys jede z umd tak si upravuje cpu rychlost podle potreby! chapes??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DanDanDan Odesláno Únor 17, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2007 tok dobry dik moc uz to normal funguje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DanDanDan Odesláno Únor 17, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2007 jde o to ze jak to mas nepretaktovany tak ti jede na 222mhz! cos je trochu malo! Gdybys to hral z umd tak ti to jede normalne protoze psp gdys jede z umd tak si upravuje cpu rychlost podle potreby! chapes???aha chapu husty hele a kdys to mam pretaktovany a vratim to zpatky na 2.71 SE-C tak to tak zustane nebo se to pretaktuje zpatky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
DanDanDan
cus ,docela mi vadi ze kdys hraju nejaky hry tak se mi behem hrani hra neprijeme zasekava a napadlo me jestli byste mi nekdo neporadil jak tomu zabranit(treba u Ratchet a Clank SM,dexter nebo NFS:most wanted) :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
18 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts