Guest Rytmus Odesláno Únor 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2009 Mám problém s GTA LCS na PSP při hraní mise BOOBY PRIZE ( je to závod s terenima motrkama ve městě) se hra sekne na stejném místě v takové zatáčce nevíteco s tím.?:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
core Odesláno Únor 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2009 No jestly si si hru koupil od nekoho tak se zeptej jeho co s tim delal a jestly jsi si hru koupil novou tak ji reklamuj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Rytmus Odesláno Únor 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2009 je to ISo a ještě mě blbne GTA VCS iso (cso) ted nevim a to se seká když nastoupím do nějakého vozidla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest rey5757 Odesláno Únor 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2009 tak to maš asi pojeba/ne :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Rytmus Odesláno Únor 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2009 tak to maš asi pojeba/ne:wohow: Velice inteligentní příspěvek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest rey5757 Odesláno Únor 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2009 Velice inteligentní příspěvek vyved mě z omylu jestli li nemam pravdu..podle toho co popisuješ ti radim stahni si to znova.:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poloprase Odesláno Únor 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2009 a nebo jinde nez kdes to stahoval a stahni si to znova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest rey5757 Odesláno Únor 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2009 a jestli ti to udela znova tak si naformatuj pametovku :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Rytmus Odesláno Únor 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2009 no tak to radši ne mam ju plnou her Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Únor 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2009 IOnteligentní lidi si před formátem hry zazálohjujou OMG. GTA LCS i VCS hraj jedině v ISO, pač se v CSO sekaj. Mno a jestli ti to fakt blbne tak to stáhni jinde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eddie Odesláno Únor 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2009 nejde mi zvuk, stiahol som už dve verzie:812MB,tak neviem či tam neni ripnutý zvuk, nemá niekto link na neripnutú verziu? THX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
conter Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 IOnteligentní lidi si před formátem hry zazálohjujou OMG. GTA LCS i VCS hraj jedině v ISO, pač se v CSO sekaj. Mno a jestli ti to fakt blbne tak to stáhni jinde. Na co si hry zálohovat? xD mám je na HDD a jen kopíruju co chci xD jinak GTA VCS hraj klidne v CSO ale musíš mít rychlou kartu :D (čtení/zápis) žádnej fake ani pomalejší SanDisk :D Jinak pokud máš pomalejší je dobrý hrát na 333Mhz a v ISO :D btw.U hry jako je GTA se vyplatí si stáhnout velký ISO;) nejde mi zvuk, stiahol som už dve verzie:812MB,tak neviem či tam neni ripnutý zvuk, nemá niekto link na neripnutú verziu? THX Nepůjde ti pořád ...to je riplá verze ... neriplá bude mít asi něco přes 1,2GB tušim nebo prostě mnohem víc ;) Jinak pro zakladatele topiku ... stáhni si novou verzi,když nepůjde zformátuj kartu,když nepůjde přeinstaluj CFW,a když nepůjde zase tak to asi neumíš :lol: xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horvy Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 Jinak pro zakladatele topiku ... stáhni si novou verzi,když nepůjde zformátuj kartu,když nepůjde přeinstaluj CFW,a když nepůjde zase tak to asi neumíš :lol: xD xD tak to jsi vystihl stáhni to nikde jinde a save by ti měl fungovat na všech gta lcs tak neni co řešit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.